Drömheter...

Okej inatt så drömde jag något väldigt konstigt. Jag, Jocke, Ragnar, Pelle och Nadja skulle ha en sorts show i aulan på vår gamla skola. Vi hade inte planerat något att göra alls. men alla visste inombords att det skulle bli jättedåligt om ingen kom på något bra.

jag hade ett par idéer till olika stand-up grejer jag kunde göra. ungefär en timme innan showen går jag in i något sorts flashy rum med en väldigt dyrbar matta på golvet. har för mig att rummet var oranget. där var Nadja och åt fikon eller något i den stilen. jag började säga att vi snart skulle upp på scenen. hon svarade att hon visste. sen plötsligt hoppade jag på henne och hade sex med henne, fast med kläderna på. efter cirka fyra sekunder hoppade jag av för att sedan bli attackerad på exakt samma sätt av henne. i typ fem sekunder. sen hoppade hon av då hon märkte att en lång, blond och muskulös kille kommit in på rummet. han såg väldigt arg ut. jag gick lugnt därifrån.

sen träffade jag Pelle i en lång korridor som berättar att det inte blir någon show eftersom vi inte planerat något och att han ville att jag skulle säga det till showledaren. det gjorde jag, sen gick jag hem. till min gamla lägenhet i näsby. jag bodde ensam tydligen och det låg herrtidningar över hela lägenheten. jag började kolla på en japansk tecknad film på tv. sen minns jag inte mer....

sen drömde jag en till dröm samma natt, men den minns jag inte längre. fan.

för övrigt så har vi nu min bror och hans familj, min syster och dessutom min farmor nu på besök. jag och min andra bror får sova i vardagsrummet och sen på morgonen lägga oss i föräldrarnas säng. och det var där jag nyligen hade dom konstiga drömmarna. konstigt att jag glömde den så snabbt som på 40 minuter.... hursomhelst, min dator är plockad och ligger inträngd i någon hörna eftersom den inte får plats någonstans.

nu är jag tex på toa med föräldrarnas bärbara dator. igår var min syster på den datorn efter att jag glömt logga ut från msn. när min bror var inne på sin dator så sa han: Tom, du är inloggad på msn. jag vandrar iväg till systerns rum och ber henne logga ut mig. Smulan hade visst sagt: "Hellu". sen somnade jag efter ett tag, tror jag.