Helvete då

Upptäckte precis att jag inte vet vars mitt pass eller vars en bok jag lånat på bibblan är någonstans. Not good at all.

Sånt här brukar inte hända mig... att jag tappar bort saker. Inte på sistone i alla fall, eftersom jag tappade bort saker hit och dit när jag var liten har jag lärt mig att ha viss koll.

Men nu är alltså passet borta. Skönt!

Dina axlar

Hej fimpis.

Nej, nu ska jag BERÄTTA lite grejer. om MITT LIV. Kanske.

Igår slutade jag skolan. Olivia var trött, snygg och var på bussen. Hon hade ont i öronen. Vi åkte buss 3 mot Dalaplan och därifrån tog vi buss 8 till heleneholm. Väl där satt vi i aulan och lyssnade på jazzmänniskor. Sedan sa rektorn det han hade att säga. Sen mötte vi på Mr.Klockare, fick våra betyg och jag fick ett premium för "estetiska insatser". Fint!

Åkte sedan en viss sträcka hem, funderade på att somna om (klockan var typ 11) men var inte tillräckligt trött. Så jag tittade på "xXx- the next generation" och "Rushmore". Mys. Sen drog jag mot Staffanstorp för att grilla hos Rasmus.

Det grillades och bedrucktes. En viss Johansnubbe var på mig och Viktor som fan och berättade om att när Viktor i sjuan så var han i hans ålder och att han älskade sin mamma. Men han snackade mest om att vi ska undvika droger. Han sa kanske samma sak 50 gånger. Men det var kul.

Sov över i samma säng som Viktor. Det var mys. Vi tröttade ut varandra med associationsleken och till slut sa jag "STOPP"! också slutade vi och somnade ganska snabbt. På dagen var det frukost och Anna var jättehes.

Sedan stack jag och Viktor hemåt. Det ska bli filmkväll hos Viktor ikväll, imorgon är det bowling med släkt (YES!), på lördag är det först födelsedagsparty utanför Hässleholm hos min morfar och sedan grillning i Åhus. Det ska bli mysigt.

Den 19:e kommer Elin hit från espanol, då ska vi nattbada och spela uno.

Sen bär det av till Nyköping och Stockholm om någon vecka eller så. Fyller år 22:a Juni (och även Elin) glöm inte det! (OBS! viktigt! glöm det inte, dummis!)

inspired by kennye-sheng

Vavava?

Här sitter man! Skolavslutning imorgon (jag tittar på min kalendergrej där jag skrev första dagen på höstterminen på datumet 13:e Juni 2007: "Skolavslutning (och avsugning?)", och känner mig plötsligt att jag utvecklats väldigt mycket under skolåret).

Idag var man i Landskrona med Hedda, Viktor, Rasmus och Anna. Det var spexigt. Jag blev bjuden på bullar, sallad och en massa grejer. Jag hade inte med så mycket själv. Tänk vilka vänner man har, va! Det är det vänner ska göra: Ge en saker. :D

Nej, skämt åsido: Jag badade för andra gången det här året. Och jag gillade det starkt. Jag är snart 17 år och känner att jag kan skriva en bok om mitt liv som varit sen jag... slutade nian ungefär.

Jag längtar av någon anledning väldigt mycket till tivolirock. Just för att jag vet att jag kommer dricka en massa öl, hänga med sköna människor och hoppa runt som en galning till band jag inte ens gillar. Garanterat skoj alltså.

För jag har faktiskt inte aning om vad som kommer hända när jag anländer till Stockholm med min ksuin senare den här månaden. Kommer vi spela playstation 3 alla dagar jag är där eller kommer vi göra något kul? Ja, många är frågorna, få är svaren. Men man får LA se, va!

jag gillar att göra många radbrytmingar. Det ska bli min nya grej (?)

Nämen sedär!!!

En alltför ovanlig ovana har berättigat mitt tillstånd. Jag var yrvaken och så-kallat; "Klämkäck" sa du i skeptisk uppsyn.

- Vad havre rönen vägen i tagen? ropade du beståndigt uppifrån berget.

Mäsk utblandas med varberga strand varav 3 kilobyte honung utfylls i sitt harem fyllt av kvinnor. stora som små. Finansministern och (strutsen) Killen Krut började jobba på hotell när han var 7 år (och 9 månader) ung. Han köpte VHS band av högsta kvantitet, tills det slog henne att det var år 2000. Alla moderniseringar av tillståndet gjorde honom yrvaken och förbannad, ja rent ut sagt ROSENRASANDE. Han förstörde allt hon kom åt och började genast k(licka) sig in på nätverket där hon försökte socialisera folk via s.k chatt. Alla hatade sättet Yppenpumman skrev på och han blev genast bannad från alla hemsidor. men bakfotan av baksidan visste ingen om och det var därför basunens kusin som hade legat bakom det lilla sveket.

ja, det var väl ändå en saga som hade ett fint slut.

För att det är förbjudet

Det känns som om det är lördag, jag vet inte varför. Jag är ledig imorgon!

Jag har lust att göra något skoj, men alla verkar ha dött... konstigt.

nåväl, länge leve sverige och nationaldagen! glöm inte att vara knäpptyst på en buss, det är en viktig del av nationaldagen nämligen.

Snusk!

Det är söndag. Det är bra väder. så vad gör jag här?

Näru, dags att dra ut lite. få lite "frisk luft".

2:a Juni

Oooooh yes!

Det är en skön dag idag. Solen skiner, morsan och brorsan fyller år och ska på filmaudition imorgon. Studendfest i hässleholm på fredag för att sedan träffa Natali och den 15:e bowling med släkten (?)

slutar skolan den 13:e eller när det nu är.

Fast idag är trots allt en SJUKT seg dag. Något som skulle bota segheten skulle nog vara om en polare kom på besök (big fat chance, bor i bunkeflostrand liksom) eller en film.

Ja, en film är en bra idé.

Och min mobil funkar inte just nu. Den har krånglat äckligt mycket på senaste tiden....

Har blivit lite smått beroende av "Red house painters". för de är väldigt mysiga.

sommarkram på er alla! (?)