Ta av dig slipsen

Jag lyssnar på The knife. Jag tror Vendela är lite arg på mig.


Prijekt

Idag lämnade jag in min mobil på reparation, samma dag som Vendela lämnade in sin dator på reparation. coincidence? I think not.

Jag har fått en ersättningsmobil. Det bästa med den är att låten "Åh vilken hora" av Eddie Meduza finns inlagd där av någon anledning.

Ho-ha!

Det var nästan lite längesen jag skrev en blogg.

Teaterperiod och det är väl chill. Hade öppet hus idag så vi repeterade inför publik, spännande. Men jag måste säga att slutet på det öppna huset var härligaste på länge.

Imorgon ska jag se på "distans & om ljuset" på intiman med Vendela tror jag. Den där sjukt bra skådisen som var med i teater terrier är med där. Han heter Mikael  någonting  tror jag.

Aah.. jag är fruktansvärt kär just nu. Det är ju så.

jag måste lägga korten på bordet...

Idag fyllde Viktor 19 år. Jag gick uppför trappan i högmanboningen gick in på Viktors rum, la en kortlek på skrivbordet som han satt framför och sa "Jag måste lägga korten på bordet, jag älskar din syster. Grattis på födelsedagen Viktor!". Han visade ett par coola trix och sedan gick jag och Vendela därifrån.

Sedan stod jag i köket. Vendela letade efter en tång, hennes pappa satt och stämde en gitarr och hennes mamma satt på golvet och kelade med en hund. Jag stod tyst vid köksbänken och kände mig illa till mods.

Judas Priest

Jag har varit hos Vendela i flera dagar nu. Två dagar faktiskt! Man förlorar tidsuppfattningen när man sover så konstigt. När jag kom hem åt jag käk, upptäckte att jag blivit finnigare och bestämt att det blir sweden rock festival istället för roskilde. Judas Priest ska spela där. Men inte bara Judas Priest, även Electric light orchestra, Whitesnake, saxon, def leppard och blue öyster cult. Alla är band som jag diggat någon gång.

I sommar blir det även emmaboda och halv siesta. Synd på att urkult är samtidigt som emmaboda, annars hade jag inte bangat.

Nu ska jag börja lyssna på electric light orchestra, whitesnake, saxon och judas priest framtill sommaren. Önska mig lycka till!

Arla

Visste ni att man kan få tag på arlamjölk på pressbyrån i södervärn? Om inte, så vet ni nu.