Ensam i Bunkeflo

Jag har precis sovit i runt 4 timmar och nu är klockan tolv på natten. Frågan är vad jag ska göra nu. Äta förmodligen eftersom jag är hungrig. Men sen då? Sova om? Göra något annat? Jag vet liksom ine längre. Det känns som om jag slösar tid så fort jag kommer hem. Eftersom jag är så sjukt omotiverad till att plugga repliker så blir det aldrig av. Jag sitter bara vid datorn och snackar med människor. Det är det enda sättet jag har kontakt med människor utanför bunkeflofuckingstrand.

Jag har så mycket dötid så att jag dör. Jag är trött på att vara ensam och omotiverad så fort det inte är skola eller helg.
Och sen sitter jag dessutom och ångrar att jag inte gjorde något allmänbildande eller bra under dötiden. Varför var jag inte kreativ och skapade en stop-motionfilm? Varför var jag inte smart nog att plugga? Varför såg jag inte en film? Läste en bok? Gick ut på en promenad och lyssnade på vivaldi?

Ja, det är väl så det ligger till. Ingen orkar ta sig till Bunkeflostrand och alla älskar sin dötid så mycket att de tar vara på den. Om dem råkar vara trött på dötid så ringer dem bara närmsta polare och gör något. Var bor min närmsta polare? 30 minuters cykelväg? 30 minuters busstur? Mer? Mindre? Jag är vet inte längre. När det dessutom är kris börjar jag till och med ifrågasätta mig själv. Jag tänker: Han/hon vill säkert ändå inte vara med mig. Så det är nog meningslöst att fråga ens. Skitdumt, jag vet. Också sitter jag kvar här framför datorn och gör ingenting.

Livet är för kort för att tveka.

Jag ska nog ut på en promenad nu faktiskt. På riktigt. För att symboliskt sett bryta mönstret. Sen tänker jag inte längre vara rädd för att "tränga mig på".  För ärligt talat var det ju det som det handlade om. Mest för att jag var nyinflyttad var jag rädd att folk skulle tro att jag ville infilitrera gäng eller att jag var en sorts naiv stalker. Jag vill fan göra saker efter skolan och sånt hädanefter. Med människor. Problemet är väl att jag kommer bli så hungrig att jag komemr vilja åka hem. Men då får det "bakas nudlar", helt enkelt. ;)

Malmöfestivalen 20-24/08/07

Måndagen den 20:e:

Drar in till stan strax innan sju till Gustav, träffar Anna, hennes mor och Rasmus. Vi kollar på adveristy och det är fint. Sedan går jag och Anna för att chilla på mölle en stund. Folk är arga och vill se mayhem. Mewtito från filmtipset hälsar. Vi träffar en frisör från Stockholm som dricker äppleochkanelvin. Jag följer Anna till bussen och åker sedan hem hyfsat tidigt.

Tisdagen den 21:a:

Drar in vid sju igen och träffar Robin. Vi går och ser Anna Ternheim. Förmodligen bästa konserten under festivalen. Det beror nog på att jag hört mer än bara hitsen av Anna Ternheim kanske. Jag träffar lite Linnea från siesta, lite Elin och Unni och även lite Emma. Jag och Robin drar sedan vidare till mölle, lyssnar lite halvt på klaxons och chillar med Vippe, Lasse, Sebbe med fler. Drar sedan hem till Robin,ser lite på en stalloneruller och bara snackar en massa. Blir sedan skjtusad hem runt 23-tiden.

Onsdagen den 22:a

Regn! Regn överallt! Drar till mölle vid 19-tiden och träffar Ariel med fler. Sedan går vi och ser på Miss li. Alla hennes låtar lät ungefär likadana. Sedan började det regna, så vi satt i konserttältet och huttrade. Jag köpte en rem. Jag och Ariel bestämde att vi skulle ha serious talk på söndag. Levellers spelar en bit ifrån. De låter dåliga. Går till stationen och säger adjö. Köper moore och tar sedan bussen hem.

Torsdagen den 23:e

Drar in mot Linnéplatsen strax efter sju, träffa Alma och Jennifer. Vi sitter en bit från linnéplatsen och mår mentalt dåligt eftersom Lasse Stefanz spelar där. Jag råkar ut för en snyltarfylla. Spelar fina låtar på min laptop och socialiserar. Vi går och se Mando Diao, som var fina. Trummisen var härlig. Går runt lite efter det. och säger adjö till Jennifer på stationen och tar bussen hem. Träffar Noah på bussen.

Fredagen den 24:e

Bakfylla i skolan is the shizzle. Men efter det blev jag "pepp". Fet middag hemma med lax och grejer. Blandar grogg och drar sedan mot mölle. Träffar Ariel och alla andra. Har det grymt chillat. Dricker upp grogg. Drar in mot stan lite. Tittar på Frank Zappa live event en stund. Sjunger med i "peaches en regalia". Ser lite "the ark" som verkade lol live. Sedan ser jag och Jennifer "kocky" på mölle 3 litegrann. Sen skulel hon dra hem. Men jag kände för att chilla på mölle lite mer, så hon gick iväg med en annan snubbe från Lund. Sedan hände det absolut bästa under hela malmöfestivalen. (). Sedan träffar jag Linus, vi battlar. Och sebbes amerikanska kusin, och Anna, Maja och alla andra. Och allt är bara sjukt fint. Sedan träffar jag ett par borgare på hemvägen som ber mig sticka väldigt ilsket bara för att jag är estet. Det var sjukt konstigt. Träffar Noah på bussen igen.

Summering: LoL på kristianstadbor som inte hittar till mölle. Jag har haft en elegant upplevelse. Sommaren har varit vacker och malmöfestivalen har varit bästa malmöfestivalen hitills. Iofs är det bara andra gången.

Malmöfestivalen 19/08/07

Jag åkte inte in något idag, ser ni.

Men jag har däremot vaknat sent bakfull och sett på smala sussie. Acon & bägg är ganska fett faktiskt.

Kärlek från Rio

Malmöfestivalen 18/08/07

Det börjar bra, Joseph Pollack (tidigare huvudrollkaraktär i Håkan Nessers "Ljuset bakom radarn") åker in till stan och tränger sig genom hav av människor. Sedan träffar man på ingen annan än Olivia med vänner. Hasar runt med dem ett tag. Sedan köps det fanta och det blandas groggar. Sedan såg han Berits band "Any volunteers" med Ariel, och det var riktigt najsigt, tyckte Joseph. Dock kastar han upp sin hatt på scen, men den hamnar bakom en högtalare och syns inte, så det var lite misslyckat.

----byter berättarmönster----

Sedan tar jag en öl med Ariel, en viss Anna och siestasnubbe. Drar sedan vidare för att träffa Marie och Sanna. Vi kommer på att det är dags att äta. Så det gås hela vägen till Gustav adolfs torg där jag köper mig en lango. Sedan går Marie och Sanna iväg. Så jag tar mig tillbaka till mölleplatsen och möter majsigt folk på vägen.

Träffar läskig kille från Bro som tjackar lustgas. Sedan händer det en massa fint också får jag taxiskjuts till busshålssplatsen av Berit. Värsta snällt. Bästa är att bussen kom efter bara tre minuter dessutom. Hoppar av på norra vägen för att skicka filmer på posten, kommer hem, ritar paintbild och laddar upp den på bilddagboken. Lyssnar på kultiration och detektivbyrån. blir full av inspiration och helt estatisk ett tag. Somnar gott.

Malmöfestivalen 17/08/07

Min malmöfestivalsintroduktion var låg. Satt vid stadsbiblioteket och såg högljudda ystadsbor bråka om något. Sedan träffade jag syster Annalill och hennes pojkvän Tal. Vi drog oss mot mölle och jag började dricka min fantagrogg. Det visade sig att den var på tok för lätt. Smakade alltså ingenting, förutom fanta.

Först var det detektivbyrån som gällde. Riktigt snajsiga. Det var kul att se E18 och Lyckans undulat live. Sedan sas det adjö till syster och Tal. Så då hängde jag lite med Jesper och Emil från Hässleholm. Jesper skulle sova på en bänk, så jag bjöd honom vänligt men bestämt att få sova hos mig. Men det svarades inte när jag ringde sen, dessvärre.

Sen försvann dem. Då träffade jag på Jakob och då var det slagsmålsklubben som började köra igång. Folk hoppade runt. Sedan tog Jakob min hatt, då blev vi puttade av en ström av människor. Vips! Så var hatten borta. Sen blev jag jättetörstig! Jag kom genast på att enda sättet att få vatten på, var att gå allra längst fram i publikhavet. Det lyckades och jag fick flitigt nog vatten över hela mig. Jag lyckades faktiskt till och med stå vid grinden och kände igen två av väktarna. Den ena jobbade med mig, Viktor, Hedda och Rasmus på valborg, och den andra var med i UKM i bandet "The lovers". Jag passade på att räcka långfingret till Frej när jag stod precis framför honom.

Sedan dumpade jag SMK och köpte en öl. Då träffade jag ingen annan än Robin Smör med flickvän, för ett litet tag. Sedan gick jag ut från scenområdet, för det verkade inte finnas så mycket kul grejer där ändå.

Så det hängdesp å mölleplatsen samtidigt som man lyssnade på Kultiration. Sedan träffade jag en massa emmabodafolk. Lykke, Frida, Jesper och Markus bland annat. Sedan kom Vippe, Ossian och Sebbe och bjöd till efterfest i en båt. Det tackar man fan inte nej till. Så jag och Markus drog oss mot båten. Sedan försvann Markus spårlöst.

På båten var det livat. Jag somnade med en stulen filt över mig i en ganska okomfortabel ställning. Men skittrevlig kväll öht.

Det kanske blir mer båt under malmöfestivalen. Ikväll?