Ilska

Nu inatt har jag mött på två fullständigt korkade busschaufförer.

Jag skulle hoppa på bussen från svedala till malmö och sedan byta där till 4:an till bunkeflostrand. Jag hoppade på bussen och sa "Ett barn till bunkeflostrand". Chauffören måste varit ignorant, dum i huvudet eller misskött sitt arbete, för han slog inte in en kod till bunkeflostrand (ligger en zon utanför malmö) utan såg till så att jag betalade för ett barn till Malmö.

Så jag hoppade på fyran efteråt och satte i mitt kort. Chauffören sa något konstigt och sedan frågade han vart jag skulle. Jag sa "Bunkeflostrand". Han tog mitt kort, slog in bunkeflostrandkoden och drog i mitt kort. Han såg till så att jag betalade en helt ny biljett till Bunkeflostrand. Men inte bara det, han såg till att jag betalade som vuxen.

Jag blev alltså rånad på 30 spänn av skånetrafiken, ungefär.

Full av ilska satte jag mig ner. Jag protesterade inte. Jag brydde mig inte. Jag orkade inte. Klockan var nästan två på natten och jag blev bestulen på 30 spänn av skånetrafiken. 30 spänn. 60 tuggummin. 30 spänn. 1,5 l öl.

Jag hatar skånetrafiken.

Tour de france

Jag sitter och dricker folköl. Vendela Stickar.

Jag drack en hel liter folköl tidigare idag! Blev helt snurrig i bollen. Och jag har framställt fyra blandskivor jag tänker bränna och tvinga ALLA att spela som har skivspelare på siesta.

Skivorna heter:

1. Svensk indiepop - förnekelsen
2. ÖS FÖR I HELVETE
3. Bakgrundsmusik
4. Glad musik! HIHIHI!
5. Electronica tills du dör


Enter

Imorgon ska jag söka till musikalen. Jag kan monologen "typ" utantill och låten sitter bra. Det känns bra. Känns som om jag kommer komma in, men att jag kommer bli väldigt besviken på att jag återigen kommer få en lustig biroll. Det är jag alltid. Jag vill fan vara huvudrollen den här gången. Vore slitigt, men skitmysigt. Jag känner att en huvudroll i heleneholms musikal är precis vad jag behöver.

Då har jag något att se fram emot efter att skolan börjar. För jag ser faktiskt inte fram emot att gå in i de dammiga teaterlokalerna och bli utskälld av mina klasskamrater ännu en gång på grund av att jag är fem minuter försenad till ett teaterrep som jag inte ens är med på.

Jag vill att någon knös ger mig en massa pengar som en investering. Jag känner att jag hade gjort den knösen ännu rikare och även mig själv. Jag har så jävla många idéer, men känner mig så otroligt begränsad på grund av att jag varken har tid eller pengar.

Fy sjutton.

(Jag älskar Vendela)

God morgon

imorgon är det värsta audition till musikalen. Spänd är jag, jättespänd.

Fast... jag kan inte monologen utantill än. lite dumt kanske.

Men det fixar jag. behöver bara lite hardcoreförhör och sen kan jag.

Jadu, Tobias, som svar på din kommentar i förra inlägget kan jag väl bara säga att vi alla har våra coola och mindre coola stunder i livet.

Nåväl. Ska springa till skolan om typ en halvtimme, ni får ha det bräsigt tills dess.

Haparanda

Hej! Förutom att jag idag blev bestulen på min mobil och min plånbok så har jag sjungit, ätit glass och varit med Vendela.

Och min sista gymsession var sjukt härlig. Jag vill köpa ett kvartal till. Då ska jag givetvis se till att mina värdesaker ligger säkert till...!

På andra fronter så gäller följande:

Lära sig monolog och sång inför musikalaudition
Skriva arbete om palestinakonflikten
förebereda lektion i röst & rörelse
och träna inför kulturhistorieprovet.

Kul! Jag ska försöka hinna pussa på min flickvän emellanåt. Tja'rå!

Godkväll

Här sitter jag och laddar ner [rec.] och väntar på att få ta bussen till Vendela. Jag har varit förkyld ett par dagar nu, men jag börjar må bättre.

Om tre veckor är det siesta, på torsdag har jag matteprov och den 16:e maj ska jag lämna in mitt stora samhällsarbete om palestinakonflikten. Kul!

Vi får se väl se hur det blir med ditt och datt. Jag vill filma en film.

Från Vendela

När Joseph har somnat ska jag städa upp i vardagsrummet, badrummet och köket.
Men sover, det gör han inte än! Nej nej, han är klarvaken och tittar på när jag skriver. (Jag har helt och hållet hans tillåtelse). Fast han varnade mig om att hans kära syskonskara läser hans blogg och att jag därför kanske borde kontrollera mig lite.

FITTA FAN KUK HELVETES JÄVLA PISS HORA!!!

/ Vendela