Bevakare på bilddagboken.se

Konstigt men sant, det finns människor som bevakar mig på denna fräsiga hemsida. Inga jag känner oftast. Oftast människor jag känner som känner dem, verkar det som. Det lustiga som jag lagt märke till är att dessa som titt som tätt hamnar bland "senaste smygtittare" så fort jag laddar upp nya bilder själva har extremt många bevakare. Man går in på en bild där de tagit kort på sig själv och man får scrolla flera miljoner sidor för att kunna överskåda alla berömmande kommentarer.

Så varför bevakar dessa människor mig? Vad får de ut av det när de kan suga i sig miljontals komplimanger från andra främlingar?

Ironiskt.

Sen undrar jag om det är någon som fortfarande läser min blogg. Kommentera vetja, om du inte är en sneaker.

Jag vet att runt tre pers bevakar mig regelbundet. Och runt tio-femton stycken har varit inne på den eller bevakat den förut.

Mediegymnasiets inspark och sånt där.

I fredags var det party på musikkullarna. Det skulle tydligen vara inspark, men överallt sprang det meswt runt 91:or som klädde av sig, mumsade ägg, hånglade, spydde och drack. Jag var verkligen inte  på partyhumör och det kändes mest som om jag drog ner stämningen en aning runt de jag var med.

Men det var trevligt emellanåt. Som när jag filmade med Viktor och vi fick en massa konstiga saker på film. Bland annat Albin som gick i min skola i quanstad hångla med en kille i hans klass och en konstig snubbe som tuggade ägg och sedan hånglade med en snubbe. Mot kvällen träffade jag Kajsa som tydligen känner Berit och sådär. Så vi snackade och det var mys, hade dock varit roligare om jag inte varit astrött och opepp.

Vid 20-tiden drog jag hem och slökollade på world trade center-filmen.

Hela lördagen var det slappa som gällde.

Även idag. Fast idag har jag pratat i telefon och sett på film, så lite har jag fått gjort i alla fall.

Sen har jag skaffat facebook också. Det är chill.

Imorgon börjar jag skola 10:50, det är bra eftersom jag gick ur min säng klockan 3 på eftermiddagen idag. Så jag lär  vara en aning trött.

Nästa helg är det ?Ystad? och inflyttningsfester som gäller.

Kan dem, så kan vi.

Imorgon, eller rättare sagt, idag, så är det premiär för "som ni vill ha det" med es2d. Jag är peppad. Inte ens särskilt orolig över att jag tabbade med replikerna på genrepet. Det löser sig.

Sen är jag sjukt nöjd med "min" hemsida (http://www.freewebs.com/esteter), har nämligen javascriptat hela sidan så att man slipper scrolla så jävla mycket.

Just nu är det pjäsen som gäller. Sedan är det inspark. Sedan börjas riktiga skolan (gulp). Sedan är det beachparty hos mig den 19:e oktober. Alla som ska hit då måste ha badkläder på sig och måste dessutom ha med sig dricka. Det ska bli en intressant kombination.

Alla dansar.

Söndag

Söndag
Sömdag
sömndag

Jag vaknade sent idag. Jag var uppe till fem på morgonen på lördagen, varför vet jag inte riktigt. Jag drog ut och cyklade ända till västra hamnen och tillbaka. Rätt majsigt ändå. '

Sen dess har jag mest suttit vid datorn eller förtärt något. Söndag. Sömdag. Sömndag.

Fast lite produktiv har jag varit. Kolla bara senaste artiklarna här: http://www.freewebs.com/esteter

Jag är personligen sjukt nöjd med lunarstormartikeln. Den blev väldigt objektiv, men ändå inte. Äsch, läs den själv vetja.

Inspark!

Jag tog bussen hem från skolan. Satte mig vid min laptop och började spela block wars. Sedan insåg jag att jag skulle vara på lördagsplan om knappt två timmar. Så jag åt, duschade, packade öl, vaniljcigariller, megafon och papper&penna. Det sista eftersom jag fick ett rus av inspiration, jag skulle nämligen skriva en insparksdikt som jag skulle läsa upp i megafonen innan insparken börjar. Så jag slänger ihop några rader i blocket och känner mig sjukt nöjd.

Väl framme på lördagsplan går jag fram till Gurra G och säger mina två villkor för att de ska få låna min megafon.

* Att jag får läsa upp min dikt
* 15 spänn till en cheeseburgare

De går med på det och jag läser upp dikten:

Damer och herrar och esteter
Låt oss ägna en stund åt att hata de som inte rört sig en meter

Insparksbangare bör ogillas
för att de inte är här för att kela och killas

De kommer ångra djupt i tredje ring
Jo, Att de missade insparkens alla vackra ting

Att de inte var här för att på skorna kissa
och sista bussen hem missa

Att de inte var här för att lyfta hoppen
och ihärdigt dricka rebenschoppen (Jubel)

Låt er klassgemenskap blomma
och hata de som stannade hemma i Lomma

Jag avslutar nu denna dikt
och låter insparksledarna göra sin plikt

Så gick den ungefär. Sen var det bara att åskåda och gilla läget. Lite tråkigt att de körde exakt samma lekar som förra året och att det var så kort.

Sen drog jag med Hanna till mölleplatsen där vi träffade mycket mysigt folk. Min megafon var galet populär och jag var flera gånger tvungen att turna folk down. Sedan drog jag med ett gäng som bland annat bestod av Astrid, Ossian och Jens mot BÅTEN. Vi stannade till en stund på thaibåten där ett band spelade dåliga covers på metallica och Lynyrd skynyrd bland annat. Väl på båten blir jag ashungrig och går till stora torg för att köpa  cheeseburgare. Träffar mysiga tjejer som är fulla och glada och gillar att någon hällt tvättmedel i fontänen så att den var fylld med skum.

Tillbaka på båten går nästan alla. Så då sitter jag, Jens och Atle och snackar en massa och dricker dricka. Sedan somnar jag på båten.

När jag vaknar finns det varken vatten eller mat på båten. Så jag går ganska direkt hem och sitter och känner mig torr i munnen och hur hungrig som helst. Noah bjöd dock på toblerone. Det var fint.

The science of sleep?

Dagens citat är:

"You could sleep with the whole world and still feel rejected"

Det jobbiga är att det känns som om denna replik mycket väl hade kunnat vara riktad mot mig. Eller?

En annan fin sak är att Viktor sa "Fittnick" i skolan idag. Jag minns inte ens om det var jag som kom på det, eller om det var typ... Jesper, eller någon? Knas.

Ilska gentemot alla och hela världen

Ja, vad är grejen med att folk plötsligt får för sig att bli skitsura på allt och alla när de sitter framför datorn? Passar det inte så kan de väl gå ut och leka uno med grannen. Eller något.

Värsta popparfesten i Lund i lördags. Mysigt värre. Läskig blond kille sprang runt och sjöng Håkan Hellström med sin gitarr, och det sammanfattar nog festen ganska fint. Sen åt jag två (2) CHEESEBURGARE på burger kung när jag, Ariel och Ida gick mot stan, för att Ida skulle ta tåget hem. På vägen tillbaka lyssnade vi på NESkimos och Elvis Costello litegrann.

Idag har jag shoppat på ÖB (woohoo) med min syster, åkt hem och mest segat här hemma. Tänkte plugga repliker, men jag är kass på att motivera mig själv. Så det blev till att spela läskiga nätspel en massa istället. Jag känner mig så sjukt dålig just nu. Kissa på mig.

Livserfarna esteters encyklopedia typ, har fått viss framgång. Kolla själv: http://www.freewebs.com/esteter

Scrolla

Årets ord är SCROLLA. Det klingar fint och det är praktiskt. Särskilt till l33t-hemsidan (www.freewebs.com/esteter)

Havreflarn är tantigare är cupcakes, trots allt.