Inspark

vilken galen inspark det var igår. helt jävla galen. det började lugnt vi kom dit, var lite oroliga över att det var en massa gyttja där. vi fick extra poäng för sugmärken och hångel. första leken var att dricka vin med sugrör i en stor låda, vi kom tvåa.

sen hånglade jag med en tjej från klassen, och med Raz i klassen. det var läskigt, och jag hade förträngt det, men Rickard (med dreadlocksen) påminde mig idag på msn. sen började jag prata med folk jag itne kände, och sen gick jag till västra hamnen för att träffa... fan vad många tjejnamn det är som slutar på A. låt oss kalla henne...Berit, just för att det namnet verkligen inte passar henne alls.

Hon var lite småpackad, jag var packad. sen spydde jag, och det var ju rätt jobbigt. jag mådde rätt dåligt. sen följde jag henne till cykeln.

jaja, man lär sig av sina misstag...

sen gick jag för långt och hittade inte till centralen, så jag ringde 118118 och fick hjälp. också blev jag på ett telefonsamtal sams med Linus igen. trevligt. han var glad.

sen hoppade jag på bussen, tror jag småspydde lite igen. sen kom jag hem och somnade direkt.

imorse var jag bakfull, för andra gången i mitt liv. så jag åt en massa mackor, pissade i flera minuter, tänkte på en massa grejer igår, mest det dåliga och hur mycket jag ångrade att jag drack så mycket. också drack jag säkert flera liter vatten.

hoppas bara hon inte ser mig som vilken kille som helst.

känner mig som en svenne.

det som inte betyder något, betyder ingenting.