Flemingsberg

Svar på kommentarer från förra inlägget:

Usb-vantarna är endast till för att värmas när man sitter vid själva datorn. Jätteonödigt, men härligt.

Nu är klockan lite för mycket och jag har försökt titta på säsong 12 av south park, men allsp.com krånglar. Frustration utbröt.

Nu ska jag sova lite faktiskt. Ändå!

-

Godmorgon. Jag har sovit, fast jag inte fick. Jag är tydligen en dadel.

En dadel. Det är jag det.

Jag kom på att man kan göra en massa grejer med usb-portar. typ skaffa en datorfläkt och koppvärmare. Usb-vantar finns det också. Jättefiffigt.

Ett nytt dygn

Det är den 18:e mars nu. 2008. Ett nytt dygn.

Vad kommer hända idag?

Äsch

Så mycket att göra nu. Läxor, prov och allt sånt där är på väg nu igen. Jättejobbigt faktiskt. Nu måste jag plugga samhälle faktiskt. Usch och tusan.

Nej... jag spelar nog lite gta först. Hejdå!

Ölapalöma

Jag har varit väldigt irriterad på sistone. Mest när jag varit ensam. På bussen särskilt. Springer till bussen, hörlut 1 åker ut ur örat, gymkassen åker av ena axeln. Hoppar på bussen, rotar i fickan efter plånboken. tar fram busskort, tar tillbaka byusskort. Bussen åker. Jag tar av gymkassen, sätter den på ena sätet, sätter mig i sätet bredvid vid fönstret. Tar in busskort i plånboken, tar in plånboken i fickan. Nycklar i vägen, ser till så att nycklarna är på plånboken och inte under. Tar in hörluren i örat igen. Helt fel låt för det här tillfället. Byter låt. Försöker slappna av. Lyckas inte.

Nu är jag dock på kockumsgatan 3. Nu kan jag äntligen slappna av.

Tjing!