Omgerska

Igårkväll så var jag hos Fredriks nya lägenhet. Erika och Nella var med. vi kollade på "fjorton suger". Den var dålig. Sedan hoppade vi runt i Tobbes lägenhet och existerade. Efter det så gick jag hem och mötte min granne Markus. Så vi drog hem till mig och satt vid min dator ett tag. Sedan somnade jag aldrig, tänkte vända tillbaka på dygnet genom att vara uppe länge. sabbade sig såklart, somnade vid två och vaknade sex på kvällen.

Kom hem till Nella vid sju tiden. Linus och Erika var där också. Kvällen var helt okej. Fredrik och Rickard kom också. Det var väl en ganska vanlig kompiskväll. Roligt, men samtidigt känns det som om vi gjorde samma saker som förr i grund och botten.

När Rickard och Fredrik gick en stund innan tolv så kände sig Erika utanför eftersom jag, Nella och Linus låg i Nellas säng och pratade om allt möjligt. Erika är en jävla tråkerska. Jag fattar inte vad hon egentligen ville. Hon tjatade om att jag och Linus skull gå, eftersom hon ville var ensam med Nella. En spydig jävla markatta är vad hon är.

Och att Nella under kvällen sa hon var på pusshumör och kåt och annat var ganska förbluffande. Jag tyckte då inte hon betedde sig som om hon vore det direkt.

jag har ont i huvudet och jag är trött. jävla skit. fan. piss.

Orkar inte med dessa kompiskretsevanor länge till. Malmö.

Feber ---___---

I måndags blev det att spela poker. tjänade 60 kr, det var trevligt. Härligt med nya spelare, det är en som går en klass under oss som heter Ematsu. I tisdags satt jag mest ensam hemma och gjorde ingenting, förutom att vid tolv tiden så åkte jag ut och cyklade. Nella ville inte, Linus ville inte. Jag tog mig till en busshållsplats och började låtsas runka. Det var en viss gul bil med ett glasöga som åkte fram och tillbaka minst fyra gånger för att kolla in mig. det var kul.

I onsdags så fick jag förkylning och blödde näsblod. Men på kvällen var jag ute med Nella och Fredrik. Linus ville inte ut, tyvärrligen.
Nella är bäst.
 Men det blev en härlig kväll. Jag kunde inte sova den natten, min näsa rann floder. bokstavligt talat.

Jag ska flytta snart. Det känns...oundvikligt.

Kutt

Det är så lite som händer nu men ändå så mycket. Sunday bloody sunday.
Poker imorgon, det var längesen sist.

Var på dramakurs idag, David Rix är ett geni. Trots att han röker.
Kom hem, och var på typiskt söndagshumör. Tråkig, seg och trött. åt mat, satte mig vid datorn. smällde till skärmen eftersom datorn inte ville funka. Kändes lönt. Sedan lugnade jag ner mig. chattade hur länge som helst med Nella och Smulan. Det var härligt, många djupa diskussioner.

Smulan tjatade om Tingvalla non-stop.
Läskigt disco.

så, imorgon ska jag börja kasta bort en massa saker jag inte behöver ha med mig till Malmö. Och börja packa in i lådor. Jag ska flytta...

Snart.

Blogg

Men hej där. Tom är tillbaka.

Igår kväll kom Nella, Nadja, Linus och Smulan hem till mig. Vi kollade på "Kim novak badade aldrig i genesarets sjö" och "The weather man". Inget mer med det. Det snöade som sjutton ute, så nu är det skitjock snö ute. Sedan gick jag och Linus och följde Nella hem. Sedan tog vi en omväg av någon anledning och när jag kom hem hade tre nedladdningar blivit klara. Så under natten kollade jag på ett pokerprogram som visades i våras. Imorse vaknade jag av att min mor lyssnade på melodifestivallåtarna som ska spelas ikväll spelades på radion.

Ska flytta till Malmö snart, önska mig lycka till.Läskig pojke

Alla hjärtans dag.

Vilken härlig "alla hjärtans dag". Vaknade klockan sex på morgonen och kände mig grymt illamående. sprang min väg till toaletten och spydde ner den. Stängde av mitt alarm, somnade. vaknade klockan tio, bad morsan ringa skolan.

Linus hade skrivit i ett sms:
- Vad är det med dig idag ägge?
- Jag spydde ner min toalett imorse. det var kul.
- Jaja, stor risk! Haha, nej då, men vi saknar dig här
- Det gläder mig. Hälsa de flesta.

Och som tur var hade boxman kommit. Jag kollade på filmen. åt frukost och har suttit vid datorn ett tag. Skönt att mitt internet fungerar, den har retats med mig en ganska lång tid.

Igår var jag hursomhelst i skolan. Vi skulle se på bio med skolan. Jag cyklade till Kosmorama och var framme vid nio. Sedan såg vi filmen "dubbel 8". Halvdana ungdomskådisar. Hade sedan rast i skolan i två och en halv timme! Så under hela den tiden gjorde jag allt möjligt, jag var på helt galet humör.

Och har nu även sett den oscarnominerade bögcowboysfilmen "brokeback mountain", som faktiskt var riktigt bra. Även om det märks att den tigger på sina bara knän efter oscars.

Adjö alla. Min pappa kom hem alldeles...nu.

funderar

funderar
Togs i somras nära Balsby.


Jag längtar till sommaren, det är långt kvar.
Men när jag är med dig känns det som om den redan är här.

På tiden

Under helgen så har det hänt lagom mycket. På fredagen så åkte jag, Linus och Jocke till Malmö och såg oss omkring. Åt kebab, kramade turning torso och vimsade runt i stan. Vi kom hem vid åtta tiden. Jag och Jocke drog sedan ut vid tio tiden. Från Malmö hade jag tagit med mig en fin lapp från toaletten på maxi.

Jag gav den till någon som stod i kön till ett fjortisdisko. Hon skrek "JÄVLA ÄCKEL"! efter mig. Det var kul.
Sedan gick vi till Burger king och träffade Nella, Smulan, Rickard, Erika och Nellas kompis Ella (som verkade ganska full at the moment). Eftersom Erika hatar mig utan anledning så sa hon direkt att hon, Rickard och Smulan behövde gå därifrån.

så där var jag, Nella, Jocke och Nicole. Och dom skulle sticka direkt. Så det kändes ganska onödigt att ha gått hela den vägen utan anledning. Men jag och Jocke gick hem hela vägen.

Lördagseftermiddag. dator och dammsuger halva huset. sitter och chattar. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Frågade Nella om hon skulle vilja komma under kvällen. sedan bjuder Jocke mig på poker. Sedan blir det en massa krångel om ditt och datt, poker, inte poker.

Konstigt var det. Hur som helst så fick jag plötsligt ett telefonsamtal från en gammal vän som behövde hjälp i nöden. Så jag kom hem till Nella vid fem tiden. vi kollade på American pie 4. Den var halvdan.
Sedan kom Smulan också.

Vid halv nio tog jag cykeln och hjälpte min gamla vän, kom tillbaka till Nella vid tio, då var även Linus där. Så, vi åt mat, fikade sedan och hade det trevligt. vid midnatt så kom Ragnar och Jocke och smällde. Efter att de hade smällt ett par gånger så gick jag och Nella upp till Nellas systers rum för att se vilka det var. Då såg vi just Jocke och Ragnar kasta små tjutande smällare mot Nellas hus.

Och nu på söndagen så verkade Jocke allmänt sur på mig av någon anledning. Sedan drog jag till dramakursen, det gick galant. och när jag kom hem så satte jag igång datorn. Ska nog lägga mig snart. Det ska vara "alla hjärtans dag" bio imorgon. Får väl se vad det blir.

1. Dålig romantisk komedi
2. Halvbra romantiskt drama
3. Något bättre, i skolform är det ett ganska dåligt val då en dansk ungdomsfilm utan text verkar bra.

Kram

Jag har just kommit fram till en sak.

En kram är mycket härligare än en kindpuss. När man kramar någon så får man en mänsklig närhet, en intim mötelse som är härlig att ha.

När ger någon en kindpuss så sätter man lite kroppsvätska på dennes ansikte. Eller får kroppsvätska på sin egen. vilket kan vara trevligt, men jag föredrar numro ett.

Pajtim.

O RLY?

    Nu har jag börjat ladda ner en massa saker. sett en och annan film nu. De två första var lyckade. Men domino hade dålig ljudkvalla, media player krånglade och undertexterna ville inte existera.

Nåja.

Idag var jag på ungdomsmottagningen igen. De gjorde inget speciellt. De sa vad orsaken var, hur dom skulle  få bort det och att det var ett simpelt ingrepp. Däremot så skulle dom lägga in någon sorts läskigt klibb för att täcka igen hålet som läckte in i testikeln. Det kommer tydligen att göra ont efteråt att ha det där.

Så nu kommer jag äntligen få veta hur det är att ha mensvärk.

Nog om min balle, hur mår din balle?

Var ute med Jocke innan. Vi sprang förbi ett hus och jag höll på att skrika en massa saker. fick fet respons och en massa folk kom fram till fönstrerna och tittade på oss. Det var trevligt. Synd att Nella eller Linus inte var där, jag vet att de hade gillat det.

Sedan var det någon som bankade på järn vid kobron. Det var läskigt.

För övrigt så mådde jag dåligt idag. Men lite frisk luft fick mig att må bättre.

Hej hopp!

P◊O♣K♥E♦R

Inte mycket som hänt nu.

Linus flickvän har gjort slut med honom, jag och Jocke spelade poker mot några trevliga utlänningar. Min balle kommer tömmas imorgon. Idag satt jag med Jocke, tittade på Saw 2 och spelade nätpoker mot varandra.

Inte mycket annat som händer nu tyvärr.

Jag återkommer efter testikelförminskningen, säger hur det gick.

Min klass, en efter en

Agda: är en ganska konstig brud. Hon verkar vara en plugghäst

men samtidigt försöka vara "hipp".
Positivt: Allmänt trevlig
negativt: skrattar hemskt läskigt, har blivit lik Annika på senare tider.

Paul: är schysst, kulturellt intilligent också, även om det
kan övergå till nördigare nivåer. tyvärr.
Positivt: Trevlig kille, verkar vara nöjd med hur han har det
Negativt: Kåt på tjejer. Är ihop med Aurora och går runt och småtafsar på
en del tjejer i klassen. Har dock lugnat sig på senare tider, tack och lov.

Alexandra: verkar ha en typisk ungdomlig livsstil. Hon
röker, festar, knullar och annat. När hon inte är med Alicia är hon grymt
trevlig att prata med.
Positivt: trevlig tjej att prata med, när hon som sagt inte är med alicia
då hon blir "Alicia 2".
Negativt: Hon är blond. Gillar inte att hon röker heller, inte bra alls.

Nella: är den bästa tjejkompisen jag någonsin haft. Har varit
vän med henne sedan sjuan.
Positivt: Det mesta med Nella är positivt, hon har humor och förstår sig på
det mesta
Negativt: Det finns småsaker som man stör sig på. Bla att hon gilalr Gwen
Stefani. Hon kan vara tjatig och överreagerande.

Nilla: är en tjej som gillar punk, tydligen. Och har bra
betyg.
Positivt: Hon har då aldrig gjort mig något ont. Dock gilalde jag inte att
hon och Erika kom på någon sorts pakt mot mig och Paul när vi skulel skriva
cabarén.

Alicia: har två helt olika sidor. Den publika, där hon är
trevlig mot de flesta och den bitchiga.
Positivt: Tja...öhm...hon är trevlig.
negativt: Är otrevlig mot folk bakom ryggen på dom. Ja, hon är helt enkelt
en typisk fjortis. hänger efter modet och bla bla bla. Jag orkar inte bry
mig.

Annika:  är en högljudd liten jobbig bortskämd tjej. Det är
i alla fall vad jag tycker.
Positivt: ...?
Negativt: Allmänt jobbig, på alla tänkbara sätt.

Ester: är högljudd, kritisk och ganska elak, rent ut
sagt. Jag vet inte riktigt, hon har aldrig sagt något rätt fram mot mig.
Positivt: Hon skrattade åt min film...
negativt: Sårar känsliga människor med det hon säger, tänker sig
förmodligen inte för.

Aurora: Är ihop med Paul dom har det trevligt tillsammans.
Positivt: Trevlig tjej, känner henne dock inte så bra
Negativt: Kan inte komma på något negativt. Ganska mesig och tystlåten.
hade inte mycket att säga när vi skrev cabarén

Agata: Känner henne inte alls. Men verkar vara en "uppochner"
människa. Verkar vaar hur glad som helst ibland och i andra stunden skära
sig på en toalett. Har inte mycket att säga om Agata.
Positivt: Trevlig, men känner henne inte särkilt bra
Negativt: Tystlåten, säger kritiska saker tyst för sig själv ibland. ganska
obehagligt när man hör det.

Rosa: En liten tjej som kladdar ner hjärtan och annat
krims-krams i hennes böcker. Snälla någon, du går i nian!
Positivt: Trevlig, har aldrig gjort mig något direkt
Negativt: Rosa är tvålgullig och ser världen från små rosa moln. gulligt,
men vad sägs om att planera inför framtiden lite också?

Ragnar: har de värsta humörsvängningarna man kan tänka sig.
Positivt: Ragnar och jag har haft trevligt tillsammans. Han är schysst och
rolig. Har kreativa idéer och filmar som en gud.
Negativt: När Ragnar blir på dåligt humör så drabbas alla. han kan vara sur
en hel dag, oftast utan anledning och bråka om små saker.

Dorotea: ...Ja, jävlar! Dorotea finns det inte mycket att
säga om. Hon är väl trevlig. Men, tja...läskig.
Positivt: Trevlig, brukar inte störa någon direkt
Negativt: Klagar och svär tystlåtet för sig själv, hemskt obehagligt. även
läskigt när man säger ett skämt till någon och hör henne skratta ljudligt
bakom sig.

Smulan: är heltrevlig att vara med. Älskad vän!
Positivt: Rolig att vara med, utåtriktad människa med bra humor.
Negativt: Hennes musik/filmsmak är katastrofal. När hon vill ta reda på
någonting slutar hon aldrig tjata.

Sancho: Motorintresserad snubbe, seg skåning.
Positivt: Trevlig, kan itne säga så mycket mer om honom. Har egentligen
inte mycket emot honom.
Negativt: Tråkig, pratar mest om motorer och hans intressen. Må han ha det
så livat på Wendes.

Adriana: Finns inte mycket att säga om henne.
Positivt: allmänt trevlig, känner henne inte jättebra.
negativt: kan inte komma på mycket negativt, mest neutral

Nadja: är helt reko brud! Hon beter sig konstigt ibland, men är
för övrigt trevlig
Positivt: Social förmåga, sympatisk.
Negativt: Tror att jag är en överkåt snubbe. Ytlig.

Margareta: är en jobbig liten typ. Jag har inte mycket
att säga om henne.
Positivt: Nej, nej, nej
Negativt: Korkad, blond, ytlig, modegalen, skvallerbytta, egocentrisk och
alltför självsäker angående hennes talanger inom teater och musik. Skräp
dig bruden!

Augusta: Mesig liten tjej som jag uppriktigt sagt inte gillar.
Positivt: Hon stör mig inte. Tack och lov.
Negativt: Hon stör mig inte. Tack och lov.

Linus: är rolig att vara med, men kan inte lita på honom. Han
har svikit mig, ljugit för mig och dessutom hånat mig.
Positivt: Hans raka stil är förträfflig, härlig humor
negativt: Dålig musiksmak. som attan. vi kommer aldrig överens om vad vi
tycker är bra musik. Jo, möjligen red hot chili peppers "scar tissue", men
det är en av de få.

Vladimir: Vladimir är schysst, men man kan störa sig på en del
saker han gör.
Positivt: Rak attityd och bra humor (ibland)
Negativt: Kåt. och dålig humor (ibland)

Tom: Ni vet vem jag är.

Pelle: är en grymt rolig kille. Jag diggar honom! Bra på
trummor också ^^
Positivt: Läs det jag nyss skrev, kan tillägga att han är en bra skådis
också
negativt: Stängd sexualitet. Går inte att prata med honom om det riktigt.
Lycka till i musiklinjen, hoppas du hittar dig en jämlike ;D

Angelica: Dricker, röker. festar och knullar. Härlig tonåring.
Respekterar hennes livsstil, men håller mig undan.
Positivt: Har bar humor. Trevlig person i övrigt.
Negativt: Kan bli en riktig menstant ibland.

Annetta: Nej tack, vi vill inte lyssna på dina kristna
australienska rockskivor. Ni fattar vad detta är för människa antar jag?
Det är kristet, men tufft på samma gång!
Positivt: Trevlig.
Negativt: Grymt dålig humor. Har mesig personlighet och visar att simpsons

faktiskt har rätt angående religiöst kristna personer

Filippa: Tystlåtet litet rockartroll
Positivt: Allmänt trevlig
Negativt: Mesig och tystlåten

Rut: Deppig tonåring, inte konstigt! Hon lyssnar på good charlotte!
Positivt: Stör mig inte på henne i alla fall
Negativt: Konstig smak angående många saker. vill helst inte involveras med
henne. Dock blir man tvungen under skolarbeten.

Erika: är konstig. Hon hatar mig, och jag fattar verkligen
inte varför. Hon stör väl sig på mig ganska allmänt.
Positivt: Trevlig ibland.
Negativt: Uppnosig, skrattar högre än för sitt eget bästa. Hon är bitchig.
Har dessutom en stark känsla av att hon vill ha framtida fetischer i
sängen.

Jocke: är en blyg men mycket schysst kille. När man är bara
med honom kan han bli helt galen, man vet aldrig riktigt vad han kan komma
på.
Positivt: Pålitlig, går att snacka allvar med till skillnad från många
andra polare. Har härlig humor.
Negativt: Allmänt taskig ibland när vi är bland folk (som han känner bra,
annars är han tystlåten och blyg).

Lennart - Lennart är en konstig kuf. Schysst och så, men han konstig
attityd angående en del saker.
Positivt: Schysst på de flesta sätten, synd att han bor i Färlöv. träffar
honom mest bara i skolan, och är ofta upptagen med att golfa eller annat.
Negativt: Snobbig och ytlig. That's about it.

Nu vet ni vad det är för läskig klass jag går i.

Ungdomsmottagning

Okej.

Jag var på ungdomsmottagningen idag. Vill helst inte berätta allting, förutom att min testikel kommer tömmas på onödig vätska på torsdag förmiddag. känns nervigt, men rätt trevligt att få normala ballar äntligen.
Men det mest roliga som hände var att jag såg Simon Solmer komma gående i korridoren när jag väntade på att gubben skulle komma tillbaka. Han skulle hämta kådisar til lsin polare och pratade en lång stund med sekreteraren om skydd och känsla och allt vad det heter. Han får tipsa mig om kådisar när jag ska dra och fixa. ^^

För övrigt inget som händer, så fråga inte,

Släng gärna in en kommentar!

Dags att komma till klarhet

Hej.

Det går väl inte att undvika det.
Ja, jag hade känslor för smulan. Varför jag hade det, det förstår jag itne riktigt längre. Hon är kul att vara med, men inte så mycket mer än så. Opålitlig och just nu verkar hon deprimerad. Varför?

Jo, det är inte som vanligt längre.
Nadja har förmodligen ätstörningar. Nella började vara med Linus, Rickard och Fredrik. Och Smulan var alltid med. Förr var alltid Nadja, Nella och smulan tillsammans och hade det trevligt, jag och Jocke var med, ibland. Nu för tiden vill Nella vara med Smulan, men smulan tycker det är tårkgit med bara dom två.

Så för inte så längesedan så skulle bara dom två vara. Det hade dom bestämt. Och smulan bjuder Jocke och mig. och kanske även fler, det vet jag inte riktigt. Nella blir såklart sur för att smulan bjuder folk hem till henne, utan att hon vet om det. Och inte hjälper det att Smulan säger allt hon hör till Linus.

Och smulan är deppig för att hon känner sig övergiven av Nella. Och är inte så bra vän med resten av klassen. allt detta snack om rutigt och randigt....va?

Fattar inte.

Och sen tillbaka till det jag sa i början. Linus svek mig, han ljög för mig och hånade mig. Så just nu kan jag inte lita på Linus längre.

Nu ska jag se på wpt. kommer vara skittrött i skolan imorgon. Vaknade klockan två idag.

ha det bra allihopa.

Malmö


Detaljerat.

Igårnatt kunde jag inte sova. Jag satt vid datorn och spelade nätpoker med Steffe. Chattade dessutom om en hel del grejer. Han ska uppträda på musik direkt om ca två veckor. ska nog dra mig dit och kolla ^^

Vaknade klockan sju. Tog mig upp, gick i klädkammaren och tog boxers, strumpor och tröja. La det på tvättkorgen inne i toaletten. Duschade. Tog på roll-on. Satte på kläderna. Rakade mig. Åt frukost. La mig i sängen i fem minuter. Gick min väg till busshållsplatsen. Väntade längre än jag borde på bussen. Kom in till stationen. Vad skulle jag göra på tåget? frågade jag mig själv. Jag gick in på pressbyron och köpte första bästa tidning. Satte mig i tåget och började läsa. Tiden gick snabbt. Gick ur tåget, vad skulle jag nu göra? Åka till Helenéholm skolan titta på Romeo och Juliett i en halvtimma och sedan åka tillbaka? Nej, det skulle kännas grymt onödigt. Jag bestämde mig för att upptäcka staden.

Jag gick ner mot stora torg, klockan hade inte slagit tio än, så alla affärer hade inte öppnat än. Det var väldigt få människor ute på gatorna. Jag gick in mot triangeln. Och nu tänkte jag, vad är det jag har haft på min "att göra lista" så länge men aldrig gjort? Just det, jag har aldrig dragit en wanker på en toallet i en snabbmatsresturang. Det kändes jobbigt, jag vill aldrig göra det igen. Men nu har jag iaf något att kryssa i på min "att göra lista".
Turning torso
Jag gick ner mot tågstationen igen, kollade mig omkring, orienterade mig. Gick till turning torso. Jag var jättenära (och som ni ser på bilden så tog jag en bild med min mobil, grodvinkel) . Ännu en kryssning i "att göra listan". Härligt. Sedna gick jag in i maxi och förundrades över hur fräscht allt var där inne. Sedan tog jag en fet omväg och kom till lilla torg. det var en massa barn som åkte skirdskor där. Jag åt kebab i saluhallen, godaste kebaben jag ätit någonsin.

Gick sedan till Folk å rock och lyssnade på Paul Ankas "Rock swings", härlig skiva. laddar ner den nu.
Sedan tog jag tåget hem vid halv tre. Kom fram lite över fyra och tog bussen direkt.

Träffade Evur och Egge, dom var galna.

Vad sa du om min mamma?

Jag är hemma hos Nella nu. Jag har förkläde på mig, det känns tufft. Igår somnade jag grymt sent, höll på att kolla på "Fact or fiction"? filmer om bla aliens och spöken. Vaknade väldigt sent. Gick in på datorn. Smulan var inne. Ingen av oss sa något knappt. Sedan åt jag frukost och gick hem till Nella. Jag åt tacos här. Vi har bakat limepaj.

Och kärringen på kvantum är lika glad som vanligt.

Tuppjuck

Snacka gärna om det.
Prata och säg vad ni vill.
Men prata inte med mig om det.
Då får jag tuppjuck.

trustmelot

Hej.

Det finns inte så mycket att säga just nu.
Men nu under veckan har jag haft prao i Malmö och haft det tråkigt.
Måndagkväll och tisdagkväll var jag ute med Nella, promenerade och pratade om allt möjligt. Idag har jag suttit vid datorn i evigheter. Senare på dagen gick jag hem till Nella. Rickard, Fredrik, Smulan och Nella var där.  Vi följde Fredrik en bit till ishallen, sedan gick vi till Linus, men han var sjuk och kunde inte komma ut.

så vi gick hem till Nella. Provade att sitta på varandras magar, det var lite läskigt. Fanns en plats på magen som gjorde att man började skratta som en galning. Efter ett tag så stack Rickard.

Sedan åt vi mackor. det var mättande.

Och nu på kvällen nobbade Smulan mig på msn, jag orkar inte ge upp.

Konstig känsla. jag småskrattade åt ett skämt på conan o'brien samtidigt som jag såg henne skriva det.