Hur min mamma fick reda på att jag hade vaknat den här morgonen:

Jag loggade in på msn. Det är en ny tid vi lever i.

Det som hänt, och det som kommer (kanske) hända

Ja, alltså i fredags drog jag till Conny. Vi tittade lite på rose red och lemlästade disneyfigurer som conny skrattade högljutt åt. Senare drog jag mot slussen hem till Berit. Där blev jag bjuden på öl och snackade satser med Ariel. Sedan stannade jag över en långt stund och var med Berit, hon skulle ju trots allt till australien på söndagen. Jag drog hem ungefär vid sju på morgonen.

Igår var det på så sätt att jag stack till Carro i Svedala med Ariel, Julia, Berit och hennes två nyköpingspolare Patrik och Felix. Felix raggade mest på Julia hela kvällen, så Patrik var mannen man snackade med. Han drog lite skämt och berättade om hur man tjackar lustgas.

Senare drog vi vidare till en fest i Lorsensborg, då var även Alma och Alex med. Det var fint. Jag pratade en lång stund med en schysst asiatisk snubbe som bjöd mig på vin. Sen kom Vurre också, det var fint. Jag, Vurre och Alma rökte vattenpipa efter att Berit och gänget hade stuckit. Sen drog jag och Viktor hem till mig och sov. Jag låg en lång stund och fascinerades över en bild jag hittade på bilddagboken.

Idag var Viktor kvar framtill kvällen. Vi kollade på "vilse i pannkakan" som var totalt sinnessjuk. Sen spelade vi in "I could use some", en sorts uppföljare till "akta dig för amalgam". Den visade sig bli mycket sämre än jag tänkt mig. Jag får se om jag ens laddar upp den.

Imorgon ska jag till en viss Märta på en fest. Helena och Noah kommer vara där tydligen. Jag hoppas på bra folk, att min öl smakar kallt och att jag är peppad.

Tisdag och onsdag händer ingenting. Slappa loss.

Torsdag, halloweenparty hos Olivia eller våldgästa emmabodarunion som jag fortfarande inte blivit bjuden till? Spännande, vi får se.

Fredag, halloweenparty 2 hos okänd Lund/lommabo. Men jag ska vara med Jennifer, det är en sak som är säker.

Lördag, inget planerat. Plugga matte b kanske? Nej, orka.

söndag. plugga matte b på ett fik. då kan jag inte smita undan.

Sen börjar skolan igen. woohoo!

vintertid förresten. det är bajs.

Helgen liksom

Om ungefär fem timmar kommer mina föräldrar hem från Stockholm.

I fredags hände det här:

Jag kom hem från skolan, satte på hög musik och var glad över att mina föräldrar var borta och att det skulle bli partaj. När jag var klar med föreberedelserna så åt jag en pizza. Då kände jag mig som ungen i ensam hemma, när han äter macaroni and cheese, innan tjuvarna kommer. Sen kom Conny, så började köra lite final fantasy i morgonrock samtidigt som vi öppnade första ölen. Sen kom också Jesper och Victor från Kristianstad, så då spelade vi lite poker. Sen kom det fler och fler folk. Det var bråk om att någon hade snott champagne. Jag fick smått panik eftersom jag trodde jag hade missat samtal från arga grannar. Men det visade sig att grannarna på övervåningen inte ens var hemma och att ljudisoleringen till de andra lägenheterna är fett mycket bättre. Så det verkade som om det var jävligt grönt, nu i efterhand.

Folk verkade ha jävligt kul i alla fall. och det innehöll det mesta av det som en fest ska innehålla, så jag är nöjd. Sen att jag var tvungen att städa ensam i stort sett hela dagen i bakfullt läge är en annan sak. Jag kan säga som så att det var värt det, och att mina föräldrar inte kommer bli upprörda över något när de kommer hem om fem timmar.

I lördags hände det här:

Innan jag började städa så var Ossian och Jens kvar. Vi gick in på Jens msn och började ragga på en pedofil, det var jävligt hemskt.  På kvällen gick jag till bunkeflos pizzeria och den var jävligt rälig och kall så den blev inplastad och lades in i kylen. Jag har inte kunnat äta så mycket på sistone, jag vet inte riktigt varför. Sen kom i alla fall Helena, Viktor och ett par folk som jag känner på en massa vis. I alla fall tre av dem. Det var en mysig kväll med dansande, halvkrökande och livbojande. Sen gick alla rätt tidigt, vilket var lite synd.

och idag ska jag städa upp lite, plugga samhälle och ta det allmänt lugnt.

Beachparty imorgon...

Och jag är fett peppad. Spellistorna "När du vill att folk ska digga, slappna av,dansa, sjunga med, byta skiva och beachparty är klara och kompletta.

Jag har fyra goda öl och en liten flaska smirre. Gästlistan är lång, kanske lite för lång. Det fanns mer intresse i att komma på ett beach party än vad jag anade, i guess.

Foutaises

Det finns en aldelles utsökt och fin film av "Amelie från montmartre"-regissören Jean-Pierre Jeunet som heter "Foutaises" eller "Saker jag gillar, saker jag hatar" på svenska. Se den:

http://www.youtube.com/watch?v=jDnVcLdu1C8

Nu är det min tur. Ja, i listform alltså. Jag gillar det här med listor. Jag tror det har med detaljerna att göra. Då kör vi:

Jag gillar att motivera mig själv till att göra något kreativt på min fritid. Det händer oftast när jag är ensam hemma, då jag har väldigt svårt för att jobba med någon annan i huset.

 Jag hatar att ta på mig en jacka och bli tvungen att dra ut tröjan under eftersom jackan drar tröjan bakåt som är under. Jag gillar att känna mig fräsch och ostressad på när jag är på väg någonstans.

Jag gillar att somna nyduschad i ett par nya lakan.

Jag gillar att lyssna sönder en låt och få nostalgiska känslor från "den tiden" när jag lyssnar på den långt efteråt.

Jag hatar att vakna sent på sommaren.

Jag gillar att vara vaken så pass länge på sommaren att man ser att det börjar ljusna

Jag gillar att spela gamla spel som jag brukade spela när jag var yngre och imponeras av hur märkbart bättre jag blivit på det.

Jag gillar att ta en riktigt lång dusch, äta en rejäl frukost och ta en uppfriskande promenad när jag är bakfull

Jag gillar att köpa julklappar

Jag gillar inte när människor jag uppskattar bangar, sover tidigt eller går hem tidigt när det är fest.

Jag gillar att gå ut tidigt på morgonen när det är snö ute och köpa godis på statoil.

Jag hatar känslan av att jag faller ner när jag försöker sova.

Jag hatar när jag blir nervös och medvetet veta att det märks utan att kunna göra något åt det.

Jag hatar att jag i vissa fall när jag får beröm för något inte vet hur jag ska svara.

Jag hatar när folk stänger av bra musik

Jag hatar när folk vill att jag ska tjata på dem.

Jag hatar att komma på bra argument efter att bråket ägt rum

Gratis kanelbullar på Mcdonalds

Jag tänkte utnyttja mcdonalds gratiserbjudande på bullar, så efter skolan stack jag och tog en kanelbulle vid mcdonalds som låg vid skolan med Chrystelle.

sen drog jag till triangeln och ställer mig i mittenkön (där var minst folk). Ett gäng till vänster tar runt fem bullar och går iväg. När jag ska gå fram till kassan går en kille som i själva verket köade till den vänstra kön till den mittersta (där jag skulle vara näst) och vad gjorde han om han inte tog den allra sista bullen?

Just det, dittgubben tog min jävla dritbulle rakt framför min jävla näsa och började äta på fittbullen med sin fittmun den jävla kråkkråsapan. Jävla fittmcdonalds. Jag bajsar på deras jävla fittknä och spyr på deras hår. Sedan kör jag upp mina båda nävar i deras arlse och fistfuckar de så hårt att de måste bajsa genom slangar i kroppen livet ut. Jävla skitföretag. Kanelbullarna var såklart slut på gustav också. Jävla brud som stod i kassan vägrade kompensera med att ge mig en chokladmuffin. Alla som jobbar på mcdonalds är dessutom idioter. fittor. hatar.

Sedan satt jag på busshållsplatsen och väntade på bussen. Då kom en fyra men den gick endast till limhamn. och så en till. och så en till. Vad är grejen med att "varannan" 4-buss går till limhamn? Jävla idioti. Sedan blir bunkeflobussen asfull eftersom de aldrig får hoppas på skitbussen. Jävla skånetrafiken. Deras jävla skitsystem som alltid fungerar. jävla fittor. Jag klappar dom i håret och spottar dem i ansiktet.  De gör mig ursinnig, jag verkligt rosenarasande faktiskt. Jag hatar skånetrafiken. och deras jävla veckans uppdrag som bara irriterar både chaufförer och passagerare. Fittjävlar. Jag drar strykjärn på deras armar och drar brännsåren med nyklyvna citroner och häller sedan salt för att sedan stoppa armarna i kokhett vatten, varav jag häller kalles kaviar i deras byxor och sparkar de hårt i röven. Jävla fittor. Jag hatar dem alla.

Godnatt.

Plugga är "kul"

Ååååh... samhälle, ja! Precis så! Svara på frågorna... lite mer kan dy! Oh yeah... JA! JA! JA! MATTE B! *STÖNAR TILL*. Åh, jävlar matte b, du kan din sak. Nämen... kulturhistoria var kom du ifrån? Åh, nej kulturhistoria! inte där! Det är för trångt. Åh... så skönt... kan... inte.. göra.. motstånd! Oregelbundna verb! Ja, precis där. *ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!*

Äckligaste bligginlägget någonsin förmodligen.