Behovet av att vara unik

I min förra skola hade många människor ett behov av atta vara en i mängden, precis som de föesta vanliga skolor. men nu, sen jag började denna "estetskola" har det verkat vara tvärtom. Folk ska ha vara så ovanliga som möjligt.

Det känns ofta, för min del att en del av dessa "ovanliga" människor bara är ett tomt skal. de är egentligen tråkiga svennar innest inne som vill äga volvo, hund och fru. tomma skal var det ja. Detta leder oftast till att de ska dölja sin normalitet genom att ha på sig så många personliga och uttrycksfulla utstyrslar som möjligt. Vilket funkar skitbra för en del, som faktiskt är ovanliga på ett personligt plan.

De som är ovanliga på riktigt är medvetna om det, och behöver inte gå runt dygnet runt med "Sex pistols"-tröjor och palestinasjalar. De vet om vad de är bra på. hur de ska använda det och behöver inte gå runt och skylta med allt dom gillar.

jag vet inte hur det här kommer se ut när man läser det, men jag publicerar det ändå. bara för att.

fucking

jag har fucking 51 inlägg i den här bloggen nu. det känns mustigt.

nu ska jag berätta om min första kärlek bara för det:

det var i Israel. tror det var i ettan eller tvåan. det höll så länge jag bodde kvar där, och jag sa aldrig ett ord till henne. och hon aldrig ett ord till mig. sen flytttade vi söderut till eilat.
där hade jag en holländsk polare som såg ut som harry potter. jag brukade hänga hemma i hans flotta lägenhet med utsikt över havet på hög höjd, leka med hans hund och spela pokémon. men han hade även en lillasyster som var smått förtjust i mig misstänker jag nu (jag gick i fyran för övrigt). dagen innan jag skulle flytta till sverige sa jag hejdå till min
holländska polare.
men hans lillasyster sprang sen efter mig ner på gatan, gav mig en kram och sa att hon skulle sakna mig. jag är fortfarande förvånad över att hon vågade.
det var rätt gulligt

Just nu är jag väldigt trött. igår sov jag knappt ett skit, och jag glömde att vi hade sovmorgon. det är kallt ute. fast min film är klar, påskspelet repeteras och jag har blviit beroende av varm choklad.


2, 3 ,4!

sing it loud!
sing it proud!


Kristianstad, gorgerullar, redigering, vänner, härliga bekanta är ett par ord som beskriver de nästkommande helgerna. och det är en helmassa kristianstad, vill jag lova.

Lyssnar just nu på Red house painters. och innan dess dropkcik murphys. också bright eyes sen förstås. det är vad jag lyssnar på mest just nu.

jag känner mig jättesunkig, sitter och äter choklad och dricker lättöl. jag menar... vad är grejen?

och hurra för att ingen läser den här bloggen.

Mjukt

Jag sitter och lyssnar på fransk hip-hop. Saïan supa crew, sjukt bra. Igår tittade jag och Vurre Majorin klart på "Människornas stad". avsnittet på stranden är något av det vackraste jag vet. Man vill bara ta första bästa flyg till favelan, grilla med schyssta människor, surfa på stranden och känna den härliga gemenskapen.

Repscheman till påskspelet är klara, wa-hay! Framsteg!

Ikväll ska jag till Svedala till Anna PÅP med hedda, viktor, rasmus och sånt. Vi ska umgås hos Anna, det ska bli skoj.

Nästa helg måste jag återbesöka Kristianstad. Göra klart min film, och ha näsbykväll med Elin, Emil och Julia...

och förresten! jag använder inte låtsasnamn på alla längre, eftersom det här inte är en hemlig blogg längre. Så om någon vill läsa mina frustrerade blogg-inlägg från nian där jag snackar om hur mycket jag stör mig på folk, så varsågod!

Nu ska jag se "All about lily-chou chou". En asiatisk film som tydligen ska vara bra.

ha det bra i brallan, folk!