Rektunlangulouär

På kvällen blev det inge poker :(

MEN! det kom sex pers till mitt hus istället. Smulan, Nella, Jocke, Linus, Smulans kompis Edna och Katarina, som har gått i min dramakurs i två terminer. Dagen efter skulle vi dessutom ha första dramakursen. Hemma hos mig så visade jag lite flashfilmer, vi stekte korv, drack cola och snackade om ltie allt möjligt. sedan gick vi ut genom parken. Linus kastade sig plötsligt i en buske, det var skoj.

Vid kiosken köpte jag choklad och tuggummin. härlig kombo det. Sedan gick vi hem till mig igen. Men på vägen så frågade Nella en massa om dramakursen till Katarina. Då började hon fråga om Jessica. Om hon var söt.
Jag förstod att Nella ville att jag skulle säga. Till slut hade jag inget val och berättade att jag hade haft känslor för henne i åttan. Och att i sista föreställningen på dramat kommer hon, kysser mig och säger att hon kommer sakna mig.

Hoppas Hon inte säger det till Jessica, hon lär ju bli sur om hon får reda på att jag sagt det till Katarina. På natten är Linus hemma hos mig. Vi kolalr vad Smulan hade skrivit i min dator:

Tom, imorgon natt kommer du vakna och upptäcka att hela huset luktar liljekonvalj. sedan kommer en gräshoppa hoppa fram på din fönsterkarm och skrika högt som tusan. du kommer sedan dansa tango med din mamma. Du ska sedan stoppa ditt huvud i din gympapåse och just då kommer begynnelsen att inträffa. Du kommer då att tänka på mig resten av ditt liv

glöm inte heller att lyssna på viva las vegas, när du tänker på mig ;)

Hur ska jag tolka detta?

En hel del

Dagen efter festen spelade vi poker. hade sovit hela dagen.

Det var för exakt en vecka sedan.

Under veckan har en hel del grejer hänt. Smulan hade chattat med Linus på msn och berättat för honom att Lennart hade strulat med fler än just Smulan. Hon nämnde också att de båda tyckte att Lennart var det sämsta strul dom haft. Linus berättade det sedan för mig.

Vi trodde båda att det var något Smulan hittade på, så jag var tvungen att fråga Lennart när han loggade in.
Jag nämnde dock inget om att han var det sämsta strulet dom haft. Men han sa att han inte hade strulat med någon mer än Smulan, och så var det med den saken.

eller?

Nej, dagen efter i skolan snackar Linus och Lennart om det. Jag går med dem och får reda på att det var Nadja han hade strulat med. någon gång i åttan. Linus hade tydligen även berättat en liten ledtråd som tex: "Ja, Smulan hade sagt en annan sak om dig också..."
Lennart var tvungen att ta reda på det. Han tjatade på Linus i evigheter och till slut sa han det. Stämningen krossades. Vi gick till skolan från kiosken utan att säga någonting. förutom Linus som tillade plötsligt: "Ja, men det är ju bara för att du är det enda strul dom haft"!
Lennart svarade inte. Han blev tydligen rätt sur på Smulan som inte förstod någonting.

Jag var hemma hos Nella den kvällen. Och äntligen är hela affären med ungen från lilla schlagerfestivalen färdig. tack och lov.

Jag frågade vad Nella visste om det hela hon sa att Smulan hade sagt åt henne att Linus hade tjallat. Men hon visste ju inte att han hade sagt mer än så...

Så jag sms:ade med Smulan den kvällen. när jag kom hem satt jag vid datorn och chattade en lång stund. Samtidigt så sade Linus att enda anledningen till att han gjorde var: Hämnd.

Han blev tydligen rätt sur på Lennart när han strulade med Smulan på halloweenpartyt, när han vände sig om och gav honom en min som sa: "Fan, vad bra jag är". Linus blev arg på grund av det. Men det hela är över nu, skulle jag tro.

Igår så var jag på badhuset med Smulan, Nella, Nadja, Jocke, Rickard, Fredrik och någon tjej jag aldrig träffat förut. Det var trevligt, mitt på kvällen och allt.

När jag kom hem så följde Linus med. Vi snackade om lite olika saker. Lustigt, Smulan sa att hon skulle logga ut, men det gjorde hon aldrig. Tydligen tjatade hon på någon om något. Anar att det var Ragnar, eftersom han brukar hålla en massa saker för sig själv. Hon frågade väl varför han inte hängde med på badhuset. Undrar varför han inte kom...?

Nåja. Poker ikväll, det ska bli trevligt.

Och förresten så är jag inte sur på Jocke längre. Och det börjar gå bättre i skolan, tack och lov.

skilnnaden på att vara uppspelt på hormoner och på att vara kär är tydlig. När man gilalr någon pga homroner så ligger man och tänker på denne och kan inte sova. när man är kär på riktigt tänker man på henne, ler för sig själv och somnar med ett leende

Party

I fredags var jag på en fest, jag kan lika gärna berätta om hela dagen.

Jag vaknade, gick upp ur sängen.

okej, kanske inte så detaljerat...

Efter skolan så gick jag hem. Ingen var hemma, så jag tog tillfället i akt och rakade min underdel. Jag duschade. Jag var fullt beredd att åka och visste exakt när alla bussar gick. vid sju på kvällen kom Linus, hans syster och han systers pojkvän. De skulle skjutsa oss till stan. När vi var framme i stan så tog Linus ut pengar. sedan gick vi til lresecentrum och hittade bussplatsen. Ett tag innan den gick så kom Jocke, vi tog oss upp på bussen och snackade om lite olika grejer.

Väl framme i Färlöv så var det en bit att gå till Nadja. Jag kissade på vägen. Linus och Jocke kollade in min pung, det var obehagligt. När vi var framme så träffade vi följande: Linus Johansson, Simon, Nella, smulan, Alicia, Angelica, Sacha, Xavier, Erika, Fredrik, Rickard, Alexandra och Nadja.

Ni känner säkert inte till alla så jag ska försöka tat berätta lite om dom:

Linus Johansson: Han går i min franskagrupp och försöker alltid vara en lustigkurre. Ganska irriterande när man är med honom, men kan vara schysst ibland

Simon: Ganska lustig typ. Förutom att han har varit med Nella, kallat henne för tjockis och försökt att knäppa upp folks BH:ar samtidigt som han hade flickvän så hade jag inte haft något direkt emot honom. Vi kommer ganska bra överens, men när han gör till sin röst och annat kan han bli grymt påfrestande. Jag, Linus och Nella brukar alltid skämta om honom.

Alicia: Går i min klass. Har alltid varit ganska tillbakadragen.

Angelica: Var full redan när jag kom till festen (20:00!!!) och är rent ut sagt ganska slampig. Men trevlig.

Sacha: Alicias pojkvän, schysst snubbe. men jag gillar inte tanken av honom och Alicia inuti varandra.

Xavier: Var full när jag ko mtill festen, grymt högljudd och jobbig.

Alexandra: Började vår klass i åttan, bästis med Alicia. När hon inte är med Alicia är hon väldigt schysst, var småpackad när jag kom till festen

Det var en trevlig gemenskap. Jocke var väldigt asocial som han alltid är med främmande människor. Erika var grymt kåt, hon var säkert med och rökte också. Tur att hon hatar mig, annars hade jag haft henne efter mig då. Efter ett tag kom det fler folk, en snubbe som kallas för "paddan" kom först. Xavier hade blivit riktigt packad. Sedan kom ett gäng snubbar som satte sig vid köksbordet och började supa. Efter ett tag så upptäckte jag att dom spelade poker. De visste inte ens reglerna. så jag satte mig ner, gick med och dealade. En kille som heter Emil hälsade på mig varje gång vi möttes resten av kvällen efter det och kallade mig för Mr.Poker. Efter ännu en liten tid kom ännu ett gäng killar och satte sig i vardagsrummet och söp. En del av dom gick runt och umgicks, men två av dom som vi kan kalla för Ola och Tkaczyk höllpå att dansa non-stop i rummet där musiken spelades.

Sedan fanns det ett litet rum där Nadjas föräldrar sov. Där hängde Nadja. Smulan, Nella, Fredrik och Rickard just då. Och höll på att snacka om allt möjligt. Sedan kom och gick det en massa folk. En lång stund inbeträffade en kille som hette Benny som satt och berättade om att han ville dumpa sin flickvän. Nadja, Smulan och Rickard satt och pratade med honom om det.

I det stora vardagsrummet så satt alla de däckade. Xavier hade snubblat runt en lång tid i huset och till slut så ramlade han ihop på toalleten och somnade. Någon hade släpat honom dit. Aexandra låg och sov och Linus Johansson satt i en fotölj och hade en platburk under sig med spya i sig.

I köket satt folk och söp och annat. Lennart hade precis kommit och köpte det sista innehållet av en vodka flaska för 50 kr (!!!). Sedan blev han också virrig, men han låtsades ganska mycket också skulle jag tro, I vilket fall så var han ganska lustig.

Sedan kom en grupp tjejer och några killar till. De sa inte så mycket.

Det jobbiga var att Linus och Jocke aldrig slutade att förfölja mig. Vart jag än gick så kom de efter mig och bara observerade vad jag gjorde vilekt var grymt obehagligt. de skulle sedan ta sig hem. Något jag blev väldigt sur på var när Jocke sa till Linus (som om jag inte var där) att jag bara stannade för att jag ville ligga bredvid en tjej när vi skulle gå och lägga oss. Jag hade lust att skrika: BARA FÖR ATT DU ÄR EN ASOCIAL JÄVEL SOM INTE ENS KAN HÄLSA PÅ EN JÄVLA FRÄMLING SÅ BETYDER DET FANIMEJ INTE ATT JAG ÄR LIKADAN! OCH BARA FÖR ATT JAG GÖR NÅGOT SOM INTE PASSAR DIG SÅ SKA DU INTE HELLER KOMMA HÄR MED DINA SPYDIGHETER OCH ANKLAGA MIG FÖR ATT VARA EN KÅTBOCK!!!

Kort sagt, jag blev arg på honom. Sen tappade jag dessutom orden när jag sa att han trodde fel. Det var ganska jobbigt. Också åkte dem. Nu kunde jag slappna av lite, av någon anledning känes det som om jag inte kunde bete riktigt som jag villr utan att dom skulle kommentera det på ett eller annat sätt senare, vilekt dom säkert gjorde när de stod bredvid varandra och observerade mig, skulle jag tro.

Senare under natten så åkte alla. förutom oss som var där i början och en del killar som hade kommit. Det absolut bästa under festen, det var när jag skulle äta. Fast inte själva "ätningen" då. Jag satt och åt mackor och Smulan satt bredvid mig. Jag var övertrött och skrattade åt allting. Smulan var på samma sätt. Jag tror hon skrattade i flera minuter bara av att jag rapade. Det var trevligt.

Till slut så var det dags att börja "gå och lägga sig". Det visade glenn killing på dvd:en. och la upp madrasser och annat. Sacha och Alicia sov i Nadjas lillasysters rum. Alla killar skulle ligga ute i vardagsrummet. Jag var inne i Nadjas rum, där var Erika, Angelica, Nadja, Nella och Smulan. Erika och Angelica skulle sova uppe i en säng, och Nella, Nadja och smulan skulle sova nere. Jag frågade vart jag skulle sova till Nadja, hon svarade: vart du vill! Jag sa att jag inte komemr hitta en plats och att ingen kommer att vilja ha mig någonstans då. Hon sa att jag skulle känna mig välkommen vart som helst.

Nadja hade lagt upp en madrass till mig i vardagsrummet, jag gick in i Nadjas rum och tyckte att jag kunde vara där tills jag skulle ut och lägga mig. Något som jag störde mig på var att när jag frågade vart jag skulle sova så ropade Erika: "Inte här, för här ska jag och Angelica sova!". Ett ögonblick senare kommer Rickard in och frågar om han får sova med Angelica, hon frågar Erika, och det går hur bra som helst. Bitch.

Sen skulle jag ut och lägga mig, där låg Fredrik i min madrass och vägrade prompt att flytta på sig. Så till slut så fick jag sova med Nella, Smulan och Nadja brett på sängen, så att mina fötter stack ut en halvmeter. Sen återstod det ett problem, jag hade varken kudde eller täcke. och av någon dum anledning så öppnade dom fönstret. Jag hittade ett täcka ute, men det fick jag inte ha, så då tog Simon täcket och jag fick en filt. Och använde någon sorts tröja som kudde. Jag tog av min skjorta eftersom det var så varmt.

Senare på natten hade vi fortfarande inte kunant sova. däremot hade jag visat hur stor min testikel är genom byxorna. plötsligt öppnades dörren, där låg Fredrik och sa: visa den! alla killar ute i rummet blev uppspelta. dom ville att jag skulle visa den helt och hållet, jag vägrade. minns också att Rickard sa att han ville duscha med mig, det var obehagligt. Erika tyckte vi gjorde för mycket ljud, så hon gick ut till en soffa och la sig där.

Nadja hade för övrigt inget täcke utan hade lånat smulans jacka och hade en tjocktröja som kudde. Då kom Angelica på den briljanta idén att jag skulle ge henne min filt och att hon kunde ge mig och Nadja hennes tjocka täcke. vad tror ni hände?

Jo, jackan kunde jag inte ha, den var på tok för liten. Hon kunde inte ha jackan och låta mig ha täcket. Och Nadja ville absolut inte dela. det var nämligen: Knasigt. Citerat. Vad vet jag, hon var väl rädd att jag skulle tafsa på henne. Hon hade ju fått för sig att jag tafsade på henne någon gång när hon somande under en film. Som om jag inte kunde ha tafsat på henne annars. och inte kunde hon anstränga sig det minsta för att hitta något nytt täcke.

Så där låg jag, med en fliströja tillhörande Nadjas pappa. hittade en soffkudde där Erika låg och sov på golvet också när jag gick på toa. jag gick på toa tre gånger och kunde inte sova. vid sju på morgonen frös jag så mycket att jag gick ut och hämtade min skjorta. det hjälpte inte mycket. jag skulle få lunginflammation tänkte jag.

folk hade börjat vakna, jag sa till mgi själv: Vad kallt det är. Nadja svarade: Jag tycket det är jättevarmt.
Det kanske beror på att du ligger med ett fett jävla duntäcker runt dig, har du tänkt på det? Jag ligger här med en soffkudde och en äcklig fliströja runt mig och fryser ijhäl. jag stängde fönstret.

Nadja och Nella gick ut. jag grabbade åt mig täcket direkt. och observerade Smulan när hon sov och imiterade en telia-reklam. Och sova kunde jag inte.

Jag tog mig upp och åt frukost med de andra. Snackade om det som hänt. till slut så fick jag skjuts hem av Nadjas pappa.

När jag kom hem så duschade jag och tänkte på olika saker. sen somnade jag runt två tiden.

tre personer som gjorde mig arg.
en person som gjorde mig lycklig.


Fair trade.

Twist ya hip

Plugg plugg och ännu mer plugg. Hinner knappt skriva. Och Utah-killen försöker ta reda på vem jag är.

Ska visst bli någon fest hos Nadja på fredag, jag kanske ska komma, jag vet inte än riktigt. En massa tjat om att jag, Linus och Jocke skippade en franska lektion med en äxklig vikarie där ingen gjorde något. Kommer ju knappast förändra något.

Annars inte så mycket som händer.

Tack ändå ;)

Länge leve

Men hej.

Nu på senaste tiden har det inte hänt så mycket. Jag var hos Smulan igår med Pelle och Sancho. Konstigt, gäng. Smulan brukar aldrig prata så mycket med Pelle och Sancho. Dålig stämning i början, men sen gick det för sig. Först skulle vi spela in en sketch där jag sitter och tittar i fridas killkalender, sedan kommer Smulan in utklädd till en "bunny" och sjunger "happy birthday to you", det var...trevligt. Sedan spelade vi in en ganska obscen filmning i duschen, det var trevligt. Om det inte vore för att jag var naken hela tiden. Sedan spelade vi in ett hemskt onödigt klipp där Smulan drack sirap.

Sedan gick vi hem till Sancho. På vägen snackade jag och Smulan om en del saker, hon visade läskiga sms som Linus hade skrivit. Där han hade skrivit att han skulle försöka sluta vara kär i henne. Då spelade vi in en scen till. Sedan kolalde vi in Sanchos hus, aldrig varit hos honom innan. Björläv.

Efter det kom Pelles pappa och hämtade oss, skjutsade hem Smulan, när hon gick ur bilen så sa Pelles pappa: - Så ni har börjat filma med töser nu också?
Det var läskigt. Sen blev jag hemsskjutsad, och somnade redan vid tio, det var som attan.

FIKA MED SMULAN PÅ LÖRDAG, HURRA HURR ;(

En fisk som heter Wanda

När Smulan pratar Ungerska och tyska så får jag rysningar. Äntligen förstår jag mig på "en fisk som heter wanda". Det berodde mest på att Smulan har bra uttal också. Man får med vidgade vyer inom uttal om man bott utomlands och kan fler än ett språk på bra sätt. Det är därför jag är bra på uttal och mycket sämre på grammatik.

Idag hände inget speciellt riktigt, ska till badhuset imorgon med en massa folk, det ska bli intressant. eller nåt.

Hormoner

Jävla hormoner. Fan vad jag släppte det snabbt, de så kallade känslorna jag hade i nio dagar var som bortblåsta, redan innan hon sa något. Dessa hormoner alltså, vad som helst kan hända nu i tonåren, man kan tänka vad som helst, säga vad dom helst och ångra att man sagt det dagen efter.

Hoppas man får lite mer kontroll på sig själv när man blir äldre...

Skolan började igår, träffade alla igen. Kashie stod som vanligt vid pelarna och existerade. Stina är lika högljudd och irriterande som vanligt. Och Angelica såg grymt depriemrad ut, hennes pappa hade dött någon gång under lovet.

Fast jag såg aldrig varken Simon Solmer eller Kalle Olsen. Lustiga prickar. Kalle hade varit i lilla schlagerfestivalen och kommit tvåa, han trodde han var en jävla celebrity i skolan, men ingen gillar honom. Faktiskt. Simon Solmer hade höga betyg och var ganska trevlig, men kan bete väldigt konstigt ibland. Han kallade Nella "tjock" en gång, och har dessutom knäppt upp BH:n på en massa tjejer väldigt ofta. Man undrar vad han vill egentligen.

Det var iaf trevligt att träffa Pelle idag, hade inte sett honom under lovet, han är en hyvens kille ^^

Gjort

Igår var jag ensam hemma. tänkte filma lite till vår nya film, men det verkade inte bli av. Så jag spenderade typ hela dagen framför datorn och bara degade. Nella, Ragnar, Fredrik, Rickard och Erika var hemma hos Smulan, hon fyllde år. Så eftersom man satt ensam hemma och inte hade något att göra så är det nog ganska självklart vad jag tyckte och tänkte då. Men, på kvällen tänkte jag börja se på en film, då ringer Nella och vill att jag ska komma. Jag drar dit på momangen. Väl framme så träffar jag Smulan och Nella. Vi sitter i Nellas rum ett tag, dom tar en massa bilder med min mobil.
 
Sedan går vi och äter mackor, Smulan börjar skratta hysteriskt, jag förstår inte varför. Jag förstår det fortfarande inte. Nella ber mig sedan gå hem och hämta den filmen vi gjorde i 8:an, jag hämtar den. Vi ser på filmen men precis innan slutet får Nellas mamma utbrott och kastar ut oss från rummet. Jag får gå hem, Smulan väntar på att sin mamma ska komma med bilen. så jag satt utanför Nellas fönster ett tag och muttrade, men sen gick jag.,

När jag kom hem åt jag nattmacka och skulle precis börja se på filmen, då kommer Nella och knackar på mitt fönster. Hon ber mig komma ut. Vi går på en promenad och pratar om lite allt möjligt. Nella hade visst stuckit hemifrån och hennes mamma hade sagt: Hädanefter ska du komma hem 20:00 på vardagar och 22:00 på helger. No fucking way att det skulle fungera i längden.

Innan Nella går hem såp vill jag säga det, jag fick det då ur mig: "Jag älskar dig, men om det är som vän eller inte, det är upp till dig".

Fyfan vad skönt det var att få det ur mig. Frågan är hur det blir nu. Det som oroar mig är att hon vill nobba mig men inte riktigt vågar, samma sak hände när Rickard var kär i henne. Så lite snälla och skämtsamma ord skulle nog kunna hjälpa till, jag vill ju inte att hon ska hålla på att oroa sig för något hon  inte borde vara oroad för.

nåja, får väl se hur det blir med det. Fast som det är nu...Tja, jag vill bara bli av med skiten. det var som att säga: Nobba mig, så att jag kan gå vidare. snälla. gör det bara.

Senast

Min farmor åker hem, jag får mitt rum tillbaka. då blir jag glad. Jag är sedan hemma i två dagar i sträck, jag har inget att göra. Kvällen efter så känner jag mig skitseg och känner verkligen för att göra något. Jag hör då att Nella, Fredrik, Jocke och Linus ska hem till Erika och se på film och annat. Men jag får inte komma dit, för att Erika hade sagt till sin mamma vilka som skulle komma och hon fick inte ha fler hemma. eller rättare sagt: Hon hatar mig, och vill inte ha mig där.

Senare på kvällen är Nella inne på msn och säger åt mig att komma och att Erika har sagt att jag får komma. utan bekräftelse drar jag mig dit, om jag har något att skylla på har hon inget att säga, och då får jag komma in. Jag kom in. Dom kollade på Dirty Dancing 2, den var dålig. Efter ett tag måste Nella och Rickard gå. Dom skjutsas hem, Nella säger att jag, Jocke och Linus får komma hem till henne om vi vill.
Jocke och Linus går och äter kebab, jag drar hem till Nella, såklart.
Kommer hem till henne vi sitter och snackar i hennes rum om olika saker då hon plötsligt säger:
"Jocke sa innan att du är kåt på mig"
Då tänkte jag "Vad fan vill han egentligen"?
Men jag svarade: "Men det är ju bara för att jag älskar dig"
Hon blir generad och svarar: "Jag vet att du vill".
Klockan tolv på natten får jag gå hem, efter lite generade samtal. Hoppas inte Nella blir rädd för att vara med mig i framtiden...
Dagen efter vinner jag på pokern. Jocke trodde han skulle vinna igen, men icke sa nicke.
Han gick all-in på river på en bluff, jag märkte det på honom. Jag har ju läst att dom som bluffar låtsas vara avslappnade, men han var ju överdrivet avslappnad, så jag tänkte: "Han bluffar en bluff, och synade honom med par i ess" Han  hade ingenting och jag fick allt han ägde. :)
Sen vann jag heads-up mott Linus, mest pga han ville att jag skulle hem, eftersom han ville vara ensam med Smulan som han flörtat med hela tiden.

Kom hem klockan tolv och gick ut med min granne Markus, vi gick till statoil som har öppet dygnet runt, köpte en glass (haha, härligt väder). Snackade om vad som hände på lovet.

Sedan kom jag hem och kunde inte somna, det beror såklart på att jag inte kunde sluta tänka på Nella.

På återseende

/ Tom


Det var ju bara en busringning...

Tydligen, så hade Nella ringt först oskyddat, sedan lagt på efter en signal och sedan ringt upp igen skyddat. Han kände igen min röst, jag hade visst busringt till honom innan, ett sorts hot som han tog på allvar. En massa skit händer, Nella får dessutom en massaf amiljeproblem, och det känns lite som om det är mitt fel. Efter någon dag eller två så kommer Nella med sin pappa hem till mig och pratar med mig och mina föräldrar. Pappan var lugn, men Nella var gryyyyyyyyyyyyyyyyymt upprörd, aldrig sett något liknande.

Det löste sig sedan, jag tror hon fortfarande har lite oroligheter med sin familj men att det ligger på en mer neutral nivå nu. Hoppas jag.

Någon dag senare komemr jag hem till henne, hon har Fredrik, Rickard och Nellas kompis Ella där. vi åker pulka och sånt, sedan kommer också Nadja och Smulan. Vi sitter i Nellas rum ett tag och snackar om olika saker. jag bluetoothar med Fredrik och Rickard. Efter ett tag går vi ut, vi hämtar Jocke och Ragnar och går hela vägen till tågstationen där Fredrik åker hem till höör. Jag spottar på tåget, en röst från ingenstans säger:
"Du torkar upp det där också va"?

Jag ignorerar rösten, vi går därifrån. Nella och Ella går hem till Ella, jag vill vara med Nella...
Så vi går in mot stan, jag käkar en burgare på BK, och vi väntar på att Fredriks syster ska se klart narnia så att hon kan skjutsa honom hem. Vi går med Smulan och Nadja ner till resecentrum, dom skulle skjutsas hem därifrån.

Jag, Jocke och Linus går hem till mig och spelar poker. på vägen diskuterar vi en massa saker, Jocke förklarar varför han går ner i källaren ibland och super sig full, helt ensam. Jocke tycker det är JÄTTEPATETISKT som han har sagt till mig, vilket jag håller med om.

Den 4:e Januari hade vi pokerturnering, jag blev diskad för att jag fuskade, hade säkert vunnit annars. butter. snackade med Nella på msn, blev glad av hennes närvaro.

Ett par dagar senare är vi hemma hos Nella, Jocke och Linus är där också. vi ser på "perfect man", den sög rätt hårt. Sedan är vi inne på hennes rum och snackar om lite allt möjligt. Helt plötsligt säger hon: "Tom, jag hade kunnat tänka mig att gifta mig med dig". Och jag lovar, det verkade inte som ett skämt. Då säger Linus snabbt: "Det tror jag inte du hade haft något emot" Nella ler sitt perfekta leende mot mig, mitt hjärta blir varmt. Det blir dock en lustig stämning, efter att Linus nyss hade sagt det sistnämnda, Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag tror jag bytte ämne.

Dags att gå efter en stund, jag tar min tröja (som hade legat ihopträngd i Nellas säng. Jag går hem, när jag väl är hemma tar jag av mig tjocktröjan, på vägen upptäcker jag att min tröja luktar Nella, jag stannar till och ler och tänker på det hon sa. Jag går och lägger mig.

Nog för idag era parasiter.

Nian Börjar

Årskurs 9. Ny musiklärare från USA. Jag har bestämt mig för att börja en teterlinje i Malmö dit vi ska flytta i Mars. Och för att komma in måste jag bättra på en jävla massa betyg och jag kämpar som en galning. I slutet av Oktober så ska vi äntligen ha vår cabaré, the rose. Mitt framträdande var briljant, jag kan inte säga annat.
Hela klassen började lära känna varandra bättre. Angelica hade färgat håret och var plötsligt skitsnygg. Fredag kväll har vi sista föreställningen, senare så går alla till en pizzeria i stan och käkar. Fin resturang, och efter maten går vi och dansar i diskoteket, svettigt värre. När klockan slår tio får vi inte vara där längre, de flesta gå hem till Erika (som fortfarande hatade mig). Hemma hos Erika blir det först ännu mer dans, sedan går ännu fler hem och vi blir ungefär tio pers kvar.  Vi kör lite olika "mogna" lekar såsom ryska posten och dylikt.

Efter det hade vi ännu en vecka i skolan, sedan blev det lov, första dagen i lovet så hade Smulan ett halloweenparty, dit nästan alla skulle. Jag klädde ut mig till bög, men utstyrslen blev ganska dålig. Den höll inte i längden. Men det blev svettigt på dansgolvet och jag blev riktigt närgången til Angelica, som senare på natten strulade med Jocke. Och smulan strulade dessutom med Lennart. Det var nu jag dessutom började bli riktigt bra vän med Linus.  Senare på  natten, riktigt sent så var jag, Angelica och Vladimir och snackade om allt möjligt. Vladimir var alltid på Angelica väldigt mycket, den kåte jäveln.

Men övertrött som jag var, vi skrattade åt allting och snackade om allt möjligt. dom skrattade dessutom åt min högra testikel som är gigantisk, men oroa er inte. Jag har varit på ungdomsmottagningen och kolalt upp den, det är inget fel på den....den är bara jävligt stor.

Jag somnade ungefär klockan sex på morgonen och vaknade några timmar därefter. Jag hjälpte till att städa, vilket ingen annan kille gjorde, de bara satt och åt non-stop och stirrade på smulan. sedan skjutsades jag, jocke och Linus hem av Linus mamma. jag somnade när jag kom hem.

Det var inte så mycket som hände efter det, Lennart trodde att han var ihop med Smulan, men hon kastade ner honom direkt. Stackars Lennart. Smuan åkte sedan till kanarieöarna och skulle dessutom missa en vecka i skolan.

Ett ganska långt tag efter detta så sov jag, Linus, Jocke och Nella över hos Smulan. vi kollade på moulin rouge och hade det rätt så skojigt. Dessutom var Rickard där, som var vän till Nella nu på senare tider. Jag träffade honom även på halloweenpartyt, men där stannade han inte så länge. Allting gick okej hos Smulan, men två veckor senare hade Linus sagt till Smulan som i sin tur sagt till Nella att jag hade OLLAT HENNES BH den dagen. Hon blev galen, hon grät, hon skrek hon blev fullständigt skitsur och överreagerade totalt. Hon sa att hon aldrig skulle förlåta mig.

Dagen efter så sa hon: jag förlåter dig, på en internetcommunity.
Där ser man.
Hon hade tidigare gråtit när hon insåg att jag faktiskt skulle flytta till Malmö, det tyckte jag var fint. Men förutom det här med bh:n, ja fan, Nella är helt klart en av mina bästa vänner.

Det blev snabbt glömt, jag spenderade 200 spänn på Nella i julklappar, jag köpte:
1. En snygg BH som hon gillade väldigt mycket faktiskt
2. En tändare med hennes namn på
3. och ett paket ciggaretter som jag hade köpt med inte ville röka. Bra att hon inte heller rökte dem.

Nella åkte sedan till kanarieöarna precis några dagar innan jullovet och skulle komma tillbaka senare under lovet. Min julafton firade jag hos mormor.

En måndag efter jullafton så var jag hos Jocke, vi söp oss fulla i hans källare och ringde folk. vi skrattade åt allt, det var lite märkligt. kul, men kändes lite patetiskt på nåt vänster.

Nyårsafton, jag kom hem till Jocke vid sju, Vladimir ar där också. vid nio tiden sticker vi ut och går hem till Nella som precis kommit hem från kanarieöarna, Linus skulle komma. De skulle åka hem till Rickard och fira nyår, med Smulan och Fredrik. Medan jag skulle vara tillsammans med Jocke och Vladimir i en äcklig källare. De åkte iväg till Rickard, jag stack hem till Jocke. Vid tolvslaget så smällade vi en massa raketer och tittade upp i skyn. Klockan två fick jag nog, jag bestämde mig för att gå hem till Rcikard, det var långt åt helvete, men jag kunde vägen som tur. Jag var framme runt fyra. På vägen lyssnade jag på amy diamond och coldplay och sjöng med i låtarna, jag var lite berusad av chmpagnet dessutom. Väl framme var jag törstig, hade torra läppar och var i stort behov av en feminim kram. Vi var ett tag i Rickards vardagsrum och lekte olika läskiga lekar. Linus hade tydligen sagt till Nella att han tycker att jag har börjat bli pilsk på Nella. Hon frågade om det var sant. Jag svarade: Nej, jag älskar dig bara. Det svaret gillade hon.

Vi skulle läggs oss. Klockan var typ sex på morgonen. så här låg vi:
tre sängar, två som tydligen nyss hade lagts dit och en som vanligtvis var där. Länst in i hörnan låg Smulan, sedan Rickard, sedan Linus och sen jag. Sedan i sängen i trä låg Nella och Fredrik. Linus höll på att daska mig med sin snopp, så jag flyttade till andra sängen och hamnade bredvid Nella. skafötters. Jag smekte hennes ben, jag älskade hennes ben. Och även hennes fötter. När alla hade somnat låg jag i kanten av sängen, jag kunde knappt ligga där, ena benet höll på att trilla av, och jag hade Nellas fötter intryckta i mitt ansikte, men det gillade jag. strax innan hon vaknade tryckte hon ut rumpan så att både mina ben ramlade i golvet, jag sov aldrig den natten. På dagen när alla hade vaknat så busringde jag till Nellas pappa.

Helvetet var här.
mer om det nästa gång, adjö allihop.

Hej Igen

Hej, betraktare.
Var var vi någonstans?
Jovisst skulle precis börja åttan, ni blandade säkert ihop en massa namn innan, det gjorde jag också när jag läste sista spalten i förra inskicket. man blir förvirrad.
Vad hände i början av åttan? hmm...Jag tror åttan var ett ganska segt år egentligen förutom att jag verkligen började bli intresserad va film då och filmade hela filmen vi gjorde med initialerna GS. Jag var fortfarande vän med Nella. En ny tjej började i vår klass i början av åttan, hon kallades för smulan. Jag gillade henne först, men hon var riktigt blyg och tyst. Hade endast svarta kläder och nästan kritvit hy. Så, i början av året talade jag knappt med henne, men senare på året hade vi någon sorts "bal" som Margareta ordnade hos sig. Vi skulel komma i fina kläder, jag åkte dit med Jocke. Det här är vad som hände:
1. Vi åt mat, helt ok mat. Nu har jag tagit reda på att dom satte Nella bredvid mig för att hon "klarade av mig", fjortisjävlar. Smulan var riktigt divig och spydig mot mig, hon hade något emot mig. Hon hade precis kommit in i "det coola gänget" eller nåt, och trodde hon kunde göra vad hon ville.
Jag sket i henne på sätt och vis.
2. Vi gick in i ett rum med fyra dörrar på alla sidor, dom hade ne läskig discokula och satte igång technomusik för att dom ville att folk skulle börja dansa.
3. Alla gick upp til lsovrummet och snackade om sex, obehagligt, vem fan vill veta vad margareta använder när hon...BLÄ!

Blev skjutsad hem av Jockes pappa, Vladimir var inte där och frågade om allt möjligt efteråt, den kåte jäveln. Jullov, tillbringar tid med min syster, blir medlem på en filmsite där man betygsätter alla sina filmer.
Efter jullovet så börjar plugget igen, men det vill jag ju inte tala om här, det kan jag memorisera bara jag tittar på mina gamla betyg.

I vilekt fall, jag tror det var någon gång runtom i Mars eller April, Nella började bli riktigt bra vän med Smulan. Så jag och Jocke kom hem till Nella nästan varje dag, Smulan och jag kom överens äntligen, vilekt var skönt. Men hon envisades med att dra ner mina byxor hela tiden, det tyckte hon var kul.

Under tiden valdes jag ut till att vara med i manusgruppen till vår cabaré. Erika är med också, hon hatade mig, jag hade ingen aning om varför. Det blev en del bråk i manusgruppen, men resultatet blev helt okej. Och i slutet på terminen så började jag och bandet träna til len låt vi skulle köra på cabarén.

Stämningen blir okej, jag komemr nog aldrig få samma kontakt med Smulan som jag hade då, vår vänskap svalnade under sommaren då jag åkte till Israel och bodde hos Jacque. Och även min bror som har fru och barn där.

Nian börjar. Men jag återkommer om det. Ha ett gött liv.

Inte intresserad

Hej, jag heter Tom. Jag är 15 år gammal och lever ett ganska underligt liv. Det här är fem saker som är ganska betydelsefulla om mig och min personlighet:
1. Jag har bott i Israel och är jude
2. Jag är grymt intresserad av film och teater och vill jobba inom det i framtiden
3. Karaktär, jag är ingen sportig kille, inte heller en punkare eller nörd, jag är inte med i någon kategori och är stolt över det, jag har stor karisma och är en skämtare, omgiviningen uppskattar ofta min närvora, om dom har humor dvs
4. Jag har blivit väldigt intresserad va poker de senaste månaderna och har ett eget pokerset som jag köpte nu under jullovet, mina föräldrar tror att jag kommer bli spelberoende och köpte därför inget pokerset i julklapp
5. Ni vet inte vem jag är, och jag tänker helst vara anonym på alla sätt. Min mamma är galen i bloggar, och vem vill att ens förälder ska läsa ens blogg som femotnåring?

En sak till ni ska veta är att jag skriver detta endast för min egen skull, att kunna betrakta detta senare i livet vore trevligt.

Jag tänker börja berätta om mitt sommarlov efter att jag slutade sexan. Jag skulle börja musikklass nästa år och börja i en klass med folk som jag knappt kände med sett i korridoren emmellanåt.
Sommarlovet började med att jag och min mamma åkte upp till stockholms skärgård där jag var tvungen att umgås med en tre år yngre kille som hette Theodor som var bortskämd och jobbig. Alla på skärgårdsön var väldigt jobbiga, snobbiga och bortskämda. Jag tillbringade mina dagar i skärgården med att spela på min game boy. Och inget särkilt intressant hände. Jag åkte sedan upp till Umeå med 10-timmars buss till min morbror och kusin. Lanade battlefield 1942 och åt blåbär.
Sedan körde vi upp till Piteå och hälsade på en av mammas gamla vänner (eller något i den stilen), stannade en helg, gick på stan och hyrde film, jag minns att jag såg den tredje austin powers filmen, den är dålig.
Sedan åkte vi hem igen, min polare från Israel som är fransk och heter Jacque hälsade på. Det var kul!
Han är min bästa vän, jag har känt honom i tio år nu. Vad vi gjorde den sommaren minns jag inte helt och hållet, men är man med Jacque så har man kul.

Skolan började, jag skulle ha musik för första gången, musikläraren var jobbig och hette Elsa. Hon var kommunist, tror jag. På lägerskolan i sjuan så lärde jag känna alla i min klass lite bättre. Särkilt tjejerna som kom fram och bara sa helt olika läskiga saker till mig vad jag minns. En del av dom känner jag knappt fortfarande.

På lägerskolan hände en del lustiga saker, alla hade större frihet att göra vad dom vilel med varandra, så det blev en hel del barnsligt gos och mys eller vad det nu kan kallas. Jag var ju rätt så fjollig själv på den tiden. Jag minns också att jag hade gratis sms och alla utnyttjade mig för det. På natten så minns jag att jag körde en komisk grej där jag kallade mig för Anders och skämtade en massa om sex, vilket alltid går hem om det är ett pack 13-åringar man gör det inför, vilket ni säkert förstår.
De enda som inte skrattade var Lennart och Linus. Lennart Nallström, han var också ny i klassen och ville ju inte att jag skulle synas mest, vi hade en diskret rivalitet i början av sjuan, ingen av oss kan förneka det. Jag trodde han var en fikus, blev vän med alla tjejer, fula som snygga, sociala som asociala, duma som smarta. Men det gjorde mig inget. Lennarts hela familj hade eller går i musikklass, och alla ser likadana ut, vilekt får mig att tänka på weasleys i Harry Potter.

Efter mitt komiska uppträdande inför klassen så la oss jag, Paul och Rangnar i vårt tält. Vi var de enda som skulle sova i tält, med Angelica, Alicia och en massa andra tjejer följde med oss till tältet tills Nörge kom och sa åt dom att gå, som var vår kalssföreståndare eller nåt.

Senare under natten stack Paul in i huset. Så jag och Rangnar var ensamma i tältet, vi sov knappt. Dagen efter så stack vi till en sjö och åt glass eller nåt i den stilen. Det var då jag la min uppmärksamhet på Nella för första gången i mitt liv. Hon skickade en massa sms till en massa snubbar och snubbor. Även till min mormor, moster och Nörge till och med. Jag minns att jag tittade in i hennes mörkbruna ögon och tänkte på hur vacker hon var. Vilket jag snabbt glömade bort då vi stekte korv och Nörge trodde att det var jag som skickade sms:et som han fick. Den där jävla Nörge, snusberoende och svärande, äcklig och tjock. Bred skånska snackade han också.

Efter lägerskolan pluggade jag och umgicks med folekt i min klass som vanligt, hade väl någon "crush" på Angelica och Alicia någon gång eller två, inget allvarligt dock. Men senare på terminen började jag bli kär i Nella och började bli vän med Jocke. Blyge spänn-Jocke, han säger inte mycket bland folk han inte känner. Men bland kompisar så kan han bli en riktig snackare, och det vill inte säga lite.

Tiden gick, Av någon korkad anledning hade jag sagt till någon att jag var kär i Nella till Andrea, så dum som jag var då, bara någon okänd människa på stan skulel fråga vme jag var kär i så skulle jag svara honom fullt ärligt på den frågan. När jag tänker tillbaka på mig själv som trettonåring så skulle jag minsann ändrat ett och annat. I vilket fall, Nella fick reda på att jag var kär i henne, just när vi hade blivit bra vänner. Jocke var dessutom ihop med Nadja just då. Jag började dessutom bli vän med Erika som också var vän med Nella. Men jag slutade vara kär i Nella efter ett tag, hon hade ju sagt att hon bara vilel ha mig som vän då, och vänner blev vi. Hela våren tillbringade jag hos Erika med Nella, Jocke och ibland också Rangnar och Lennart.

Kommer tillbaka imorgon eller inatt, hoppas ni tyckte att detta var underhållande på något sätt.

VARNING!

Klasskamrater och andra människor som blivit nämnda i den här bloggen.

Den här bloggen är en uppriktig livssyn av mig, Tom. Det är min syn på människor jag känner och saker jag gjort. Kommer du till mig på msn eller liknande och frågar onödiga frågor så kommer du att bli blockad direkt. jag bryr mig helt enkelt inte.

Släng dock gärna in en kommentar om du har lust. Det uppskattas alltid. Jag vill också påminna om att alla dessa människor inte har samma namn som de riktiga människorna. så några intigritetspolisanmälnigar kan du glömma bort direkt. Detta kan lika väl vara en saga.

Läs inte denna bloggen under ett rus av syra eller svamp, du kan få dåliga syner.

NI HAR BLIVIT VARNADE.

adjö.