"Vi borde festa ihop någon gång!"

Hej och hå. Den här helgen har det varit Lanskrona för hela slanten! I fredags anlände jag till Heddas lägenhet med (lite för mycket) öl, Viktor, Anna, Lisa och Augustin. Jag gav Hedda tre blandskivor (Dansa eller dö, sov för sjutton del 1 och sov för sjutton del 2) och min film Crash bang plopp flopp. vilket blev mycket uppskattat. När första låten sattes igång (Modjo- Lady) började det faktiskt dansas lite, efter ett par låtar. jag shakade loss med min lustigt formade kropp och det måste säkert ha sett väldigt kul ut för alla som skådade mig. och det var många som satt i hörnan och tryckte, ska ni veta.

Sedan röktes det cigarr, jag sa ett par pinsamma saker och sen hamnade jag i Heddas rum och pratade med Sebbe om allt inom rum och tid. På min ena sida låg en kattlåda med "jox" i (som heddas mamma kallade det dagen efter) och på andra sidan en avdomnad Viktor.

Folk kom in lite då och då. Och när jag väl började bli pigg och må bra så hade i stort sett alla stuckit, och alla ville gå och lägga sig. Jag somnade också i någon kant på Heddas säng.

När jag vaknade kände jag mig jätteskabbig och helt våt kring skrevet och baken. Det var mycket skrämmande. När jag sedan (på toaletten) upptäckte att det bara var väldigt mycket svett blev jag mycket lättad. Sedan drog i stort sett allihopa och de enda som var kvar var jag, Viktor, Ida och Hedda.

Vi satt en lång stund och lyssnade på "Sov för sjutton" skivorna som hade en hel del härlig lugn musik att bjuda på. Jag lärde även känna Heddas söta kompis Ida och hon hade en härlig dialekt.

Vi drog sedan ut i det kalla vädret för att kasta flaskor och sedan gå på resturang. Det fick bli asiatiskt. Jag åt sushi och det var inte så mättande så jag stal lite mat från de andra. det skedde även en hel del mysig fotografering på resturangen där alla skulle se kära ut. Jag tyckte jag och Hedda lyckades bäst. Även fast vi såg lite småkåta ut på bilden. Men det var vi nog också.

Sedan köpte vi godis på videomix och gick till Andrés lägenhet. det spelades "Gta: san andreas", mitt favoritspel och sedan såg vi "Casino Royale" med Daniel Craig. Den var sådär. Och fylld av smygreklam. Och då slog klockan tolv! Vips så hade vi en 18-årig Hedda i lägenheten och telefoner ringdes och busstider kollades och kramande uppkom.

Sedan sa Jag och Viktor adjö till KalmarIda och 18-åringen och drog oss till Landskronas station. Hemresan var ovanligt rolig. Jag och Viktor pratade jättemycket om allting. Vi skrattade ovanligt mycket. och 7-eleven var inte öppet i lund :/ Vi bestämde också att när vi skulle fylla 18 så ska vi dela lägenhet och skaffa deltidsjobb. I turning torso i kassan såklart. läsandes DN. Viktor sa dessutom "Vilka älskar malmö?" väldigt högt till alla passagerare som skulle gå av (klockan var två). ingen svarade utan såg mest sura ut.

Och när jag är 20 ska jag skaffa en rolex. deth ar stjärnorna bestämt.

På vägen hem med bussen satt jag bredvid läskiga killar som var fulla och lyssnade på techno på sin mobil och pratade högt i sina mobiler.

Dessutom har jag lämnat min dator på med musik, så min last.fm statistik kommer bli JÄTTEKONSTIG men väldigt fin den här veckan.

håll er avväpnade människor.

Kommentarer
Postat av: VirreVurre

Ja det var allt en härlig helg men folket på tåget var tråkiga!

2007-02-25 @ 15:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback